ikar93 Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam mam audi a4 b5 i mam szyby na korbkę i chcialbym podloczyc szyby eletryczne narazie na przod i pytanie brzmi co mi bedzie podnobne zeby to zrobic jeste zielony w tym niestety wiem ze silnik noi prowadnice i jakie kupic najlepiej ? i jak podlaczyc silniki do zasilania ? Czy zwykly amator to zeobu czy lepiej zeby ktos to zrobil ?
quadral20004 Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) poszukaj tu na forum,napewno jest o tym mowa Edytowane 11 Lipca 2016 przez quadral20004
tfk83 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Kolego jeśli szukasz części to mogę ci pomóc - mam silniczki szyb przednich razem z całą wiązką i przełącznikami.
Bzykuslu Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Kolego IKAR93. Mam tak samo tyle że mam drzwi kompletne ori,które kupiłem od kolegi ale w mojej wersji niema podlaczonej instalacji pod szyby. Pytałem na forum ale oczywiscie nikt nie potrafi mi opisać jak mam połączyć przewody żeby to wszystko działało.
tfk83 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Koledzy tutaj jest opis jak podłączyć szyby http://a4-klub.pl/index.php?/topic/38122-all-b5-zmiana-z-korbki-na-elektryczna-szybe-drzwi-przednie/. Mam na sprzedaż ori instalację szyb z silniczkami jakby co
Rekomendowane odpowiedzi