kami050 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Dzien dobry , mam do was pytanko , chce zmienic oryginalne felgi 15' w moim a4 b6 na felgi 16' marki SPORTIVA Model SP2 , moje mają ET 39, Sportiva ma ET 40 wiec mysle ,ze bedzie ok ale nie wiem czy ta marka produkuje porzadne felgi czy sa to jakies tanie zamienniki i czy będe potrzebował dokupić do nich pierscienie centrujące oraz czy wejda mi oryginalne dekielki zamiast tych z napisem sportiva, bede wdzieczny za pomoc, ponizej przesylam zdjecie moich obecnych felg: https://s31.postimg.org/xktl2np57/dddd.jpg
enczu Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie wiem czy to coś porządnego ale jeśli chodzi o pierścienie to ciężko powiedzieć nie mając informacji na temat otworu centrującego felg. ET to osadzenie felgi, wieksze = felga bardziej schowana w nadkolu. Wejdzie Ci to bez problemu
sssV Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Felgi czesto sa produkowane z piecioma roznymi srednicami otworu centrujacego, piec roznych et i 10 rozstawow srub. Wiec nie pytaj bo nikt nie odpowie.
Rekomendowane odpowiedzi