Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ChipTuning, Hamownia 4x4, Diagnostyka, Elektronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja rónież polecam kolegę;) Szybkie umówienie się na konkretną godzinę. W godzinke wszystko zrobione. Druga sonda wyłączona pozbycie się SAI z kompa, logi zrobione z ich analizą. Auto miały mały problem i od razu powiedział co jest do wymiany. Wymienione i auto chodzi jak nowe;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiscie tez polecam Galleto,byłem i Chłopak ogarna mi logi oraz sygnal dzwiekowy w poduszce,jednym slowem Extra.!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie nr do Galleto.Ma hamownie?Pozdro

Opublikowano

Siema. Wszystko zależy od Ciebie czy chcesz z hamownią czy bez. Bez hamowni bedzie na pewno taniej.  Ja osobiscie nie hamowalem swojego po czipie i nie żałuję. Liczą się odczucia i prawidłowe parametry pod komputerem oraz sama roznica w jezdzie. A slupki do szczescia mi potrzebne nie byly. Najlepiej sam napisz do niego i pytaj to Ci powie i doradzi[emoji16]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również moge smialo polecic uslugi Galetto. Zachecony opiniami forumowiczow przejechałem wiele kilometrów by zrobić u niego program. Po rzeczowym wytłumaczeniu co z czym się je, zrobieniu logów dynamicznych i wystrojeniu mapy auto cieszy jak w dniu zakupu.  Zbiera się znacznie lepiej od serii i nie potrzeba hamowni by to potwierdzic, różnica jest kolosalna, ciągnie jak wściekłe na każdym biegu. Do tego przystępna cena usługi.  Szczerze polecam ! ;)

Edytowane przez Onyks

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Już po modach   Ogólnie jestem bardzo zadowolony  Seria wyszła 168KM więc chyba przyczynił się do tego  kat off i wydechy tył przelotowe. Głowica jest z AJL nie wiem czy to coś daje podobno ma większe kanały dolotowe . 

Przy okazji Galetto w czasie expresowym wywalił pompę SAI ( zaślepka ) + 2 sonda off.

Po założeniu wtrysków z BEX i kilku korektach wyszło 208KM . Można było coś więcej jeszcze wydusić ale szkoda turbiny bo to  seria i trzeba by kiedyś IC jakiś wstawić , teraz nie będzie pompy wiec miejsce jest nawet na jakiś centralny IC . 

Jest duża różnica w przyspieszeniu z miejsca ( już zimówki ;( więc trakcja zrywa 1-2 ) przy biegu 3 -4 dużo lepiej się zbiera ogólnie bardzo duży pozytyw 

Miałem trochę daleko z Gliwic do prawie Lublina  ale odwiedzilem rodzinkę w kieleckim to bimber dziś siądzie pod auto  jutro dopiero po południu do Gliwic 

Polecam Galetto   bo Gość ogarnięty wie co robi itd. Oczywiście wyceny indywidualne link :

https://m.facebook.com/SOFT.MOD.Performance.Lublin/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I ja podpisuje się jako kolejny zadowolony użytkownik :thumbup: ! Nareszcie A4 jedzie jak chcę - bez konieczności gniecenia, elastycznie, pięknie reaguje na pedał gazu... 

Dzięki Karol (@Galetto):hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po mapie na początku roku pojawiłem się u Karola kolejny raz. Tym razem zrobienie instalacji czujnika sprzęgła i uruchomienie tempomatu. Wszystko zrobione i działa tak jak powinno. A z perspektywy czasu odnośnie mapy - POLECAM (wszystko działa bez zarzutu).

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Podżucicie nr do tego magika?

Opublikowano

Poszło PW

• 1 rok później...
Opublikowano

podrzucie nr tego magika 

Opublikowano

5 zero 6 - 4 dwa 3 - 6 zero 5

Polecam Karola, po raz kolejny. Nowa mapa pod zmienione turbo. Wszystko ok. Na pewno to nie byla ostatnia wizyta ?

• 2 lata później...
Opublikowano

Również dołączam do zadowolonych klientów Karola (@Galetto) . Szybko i sprawnie wywalił drugie sondy za katami  (słynny błąd katalizatorów) w mojej A4 B6 2.4 v6 w bardzo przystępnej cenie. Polecam miałem do niego prawie 100 km i nie żałuje.

Edytowane przez marcin21467