July 23, 201610 yr pytanie warto kupic te dysze czy lepiej org http://allegro.pl/dysza-dysze-spryskiwacza-spryskiwacze-audi-a4-b6-i6094665324.html
July 25, 201610 yr Takie coś: http://allegro.pl/audi-a4-b6-01-04-pompka-spryskiwacz-dysza-lamp-new-i6358352894.html
September 6, 20169 yr ostatnio zakupiłem dwa spryski co kolega golfagn i powiem że jak na zamienniki wyglądają solidnie jedyne co nie wiem czy jest możliwość regulacji dysz w środku... jak założę za kilka dni na auto zdam relację jak działają
September 6, 20169 yr Tez je kupilem i wygladaja spoko, narazie nie montowalem tylko na przymiarke to sprezyna mocno trzyma, mysle ze troche podzialaja. Ori uzywki sa tak drogie ze 3 komplety tych zamiennikow pozna kupic
September 10, 20169 yr Ja kupiłem (raczej mój mechanik) dobre zamienniki i u mnie nie działały, a potem używane zakupiłem sam i wszystko było ok. Nie polecam zamienników
September 11, 20169 yr Ja założyłem zamienniki trzy lata temu i działały super do momentu kiedy żona nie oparła się zderzakiem o ścianę w garażu. Oba się rozszczelniły. Nie wiem czy ori by spotkało to samo, ale nie sądzę.
October 23, 20169 yr ostatnio zakupiłem dwa spryski co kolega golfagn i powiem że jak na zamienniki wyglądają solidnie jedyne co nie wiem czy jest możliwość regulacji dysz w środku... jak założę za kilka dni na auto zdam relację jak działają kilka dni temu założyłem komplet sprysków do siebie czekał i czekał w piwnicy aż nadszedł ich czas, działają nie mam z nimi żadnego problemu i jestem jak na razie zadowolony, pasują z oryginalnymi ramkami i zaślepkami, nie mam już żadnych wycieków i śmiało mogę zalać cały zbiornik płynem zimowym mogę polecić ową firmę jak wyżej razem z kolegą pisaliśmy
March 6, 20179 yr Witam Kolegów dodaję już trzecią odpowiedź w sprawie spryskiwaczy ... lewy zaczął ciec sam z siebie przed świętami Bożonarodzeniowymi, nie zraziło mnie to wyciek płynu był ale znikomy, kilka dni temu patrzę kałuża pod autem pachnąca specyficznie ... padł prawy... co prawda oby dwa działają ale teraz płyn muszę dolewać co chwilę... rozszczelniły się same z siebie ale ile dałem tyle podziałały ... dodam że nie mogły zamarznąć ponieważ od nowości śmigały na płynie zimowym z górnej półki, może ktoś wie czy jest możliwość ich rozebrania i ponownego złożenia ? mam jeszcze oryginalne to coś bym z nich ulepił