Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Lampy przednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oszpeca auto :sick3:

Swoja droga ciekawe jak oswietlaja droge :mysli:

Opublikowano

A obadał ktoś jak takie lampki świecą w nocy? Dlaczego odrazu zakładać że bedą złe? Bo chińskie? :confused4:

Tych pewnie jeszcze nikt nie kupował, ale inne tej firmy nie mają dobrej prasy.

Chociaż może się okazać, że xenon i tak wystarczająco oświetli drogę, pytanie co z oślepianiem :mysli:

Opublikowano

zamontowanie lamp to kwestia 20 min :P

żarnik kosztuje około 150 zł

Opublikowano

A obadał ktoś jak takie lampki świecą w nocy? Dlaczego odrazu zakładać że bedą złe? Bo chińskie? :confused4:

Te lampki robi Sonar. Ludzie kupowali Angel Eyes tej firmy i to była porażka :thumbdown: Także tutaj też dobrej jakości nie będzie. Ogólnie Sonary ładnie wyglądają i tylko ładnie wyglądają :polew:

Opublikowano

A Wy jedno i to samo temat już był i ciągle ktoś znowu do niego wraca diody w B6 to "kupa" straszna czy to w lampach bądź w kratkach :sick3: a żeby nie było tu ten sam temat :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_lampy_przod_led_optik-t53341.0.html A Ty martin a4 go założyłeś więc powinieneś poinformować o tym kolegę :gwizdanie: a tak ciągną się dwa tematy które są bezsensu :decayed:

Opublikowano

Zgadza się, na okrągło temat lamp i xenonów jest wałkowany na forum. Ale poprostu trzeba do tego przywyknąćbo co jakis czas się pojawia ktoś kto chce się zapytać :wink4: Zawsze można wrzucić do FAQa: B5, B6 lampy LED niet, Sonary niet :tongue4:

Opublikowano

zamontowanie lamp to kwestia 20 min :P

żarnik kosztuje około 150 zł

mowisz o ori xeon? czyli jak sie spali 150 ;) ale raz na jakis czas mozna dac

Opublikowano

mowisz o ori xeon? czyli jak sie spali 150 ;) ale raz na jakis czas mozna dac

Niestety ori żarniki kosztują. Na allegro można znaleźć już za 100 PLN :wink4:

Opublikowano

Wydaje mi się , że do B6 lepiej wygladaja diody jak są mniejsze (drobniejsze) a więcej. Po za tym myślę, że jeśli chodzi o światła to lepiej zainwestować w coś sprawdzonego. Ja bym się bał brać coś niewiadomego pochodzenia co tylko ładnie wyglada na zdięciach

Opublikowano

Wogóle ori lampy są na tyle ładne że nie ma sensu pchać się w takie wynalazki. Jak już to LEDy w zderzak i na osobnym włączniku. Jak już chcecie LEDy w lampach to poczekajcie parę lat i kupicie B8 albo A5 i będziecie mieć :tongue4:

Opublikowano

kurde, nie moge znalezc jakies aukcji z kompletnym zestowem :( i jak sprawdzic czy beda mi pasowac?

Chodzi Ci o bixenony ?

Opublikowano

witam

nie fajne dla tego modelu

pozdrawiam :hi:

Co nie fajne ? Bixenon ? Właśnie że fajne :tongue4:

Opublikowano

To sa tylko klosze :)