jankesik1995 Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam w mojej audicy od jakiegoś czasu zaczęły ni się dziać dziwne rzeczy z gazem Pierwsze to to że raz mi się gaz sam wyłączył a dwa ze w momencie odpalenia gaz pika 3 razy co sygnalizuje rezerwę chociaż mapelnilem do pełna ??? Czy spotkał się ktoś kiedyś z tym problemem ???
TomOskroba Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) LPG ? na profilu masz napisane PB a mówisz o gazie jeżeli już mowa o LPG to obstawiam jakiś czujnik, mi się wyłączał po przekroczeniu 4K obrotów i również pikał 3 razy choć nie pokazywał że jest minimalna ilość gazu. podjedź do gazownika niech to przejrzy... sam nie dojdziesz Edytowane 27 Lipca 2016 przez TomOskroba
jankesik1995 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 Sorrki ale dopiero złożyłem gaz niedawno i zapomniałem zmienić status Ale ogólnie można z tym jeździć bo mam trasę do zrobienia 900km a najbliższy gazownik dopiero za 400
TomOskroba Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 źle ustawione - czujnik na bank, też tak miałem.. świeżo po instalacji może tak być, u gazownika nie zajmie to wiecej niż 15 minut
jankesik1995 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 A można z tym jeździć nic się nie stanie ???
TomOskroba Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 A można z tym jeździć nic się nie stanie ??? wyłączający się gaz podczas jazdy to wystarczający dowód aby coś z tym zrobić
Rekomendowane odpowiedzi