Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podgrzewanie Foteli .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem i nadal mam podgrzewane fotele w swoim avancie , lecz na początku miałem welurowe fotele (naleśniki) i one raz dwa się nagrzewały na 6 ciężko było wysiedzieć , zakupiłem kubełkowe pół-skóry z materiałem speed i mam wrażenie że o wiele mniej grzeją i na dodatek długo to zajmuje czy więc aby to winą było coś zepsutego w fotelach , maty już zużyte czy też te fotele pół-Skórzane nie nagrzewają się do takiego stopnia co welur aby nie popsuć skóry ? żeby nie popękała? proszę o podpowiedzi.

Opublikowano

Nie miałem nigdy grzanych foteli, ale nie raz siedziałem na grzanych kubełkach. - materiałowych oraz skórzanych. Skóra nagrzewała się dużo wolniej niż materiał.

Pozdrawiam, Łukasz

Opublikowano
  • Autor

Nikt więcej nie podpowie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał skóra wolniej się nagrzewa miałem zwykłe fotele materiałowe zmieniłem na kubły skórzane i nagrzewają się wolniej.

Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko, że półskóry w miejscu mat grzewczych maja materiał więc, powinny grzać identycznie.

Opublikowano

U mnie w pół skórach po wymianie maty na nową w jednym nie było różnicy w tempie nagrzewania. Ale zdecydowanie wolniej niż w welurach które były wcześniej.

Opublikowano

Nie miałem nigdy grzanych foteli, ale nie raz siedziałem na grzanych kubełkach. - materiałowych oraz skórzanych. Skóra nagrzewała się dużo wolniej niż materiał.

Pozdrawiam, Łukasz

Też tak uważam sam to przerabiałem. :)

Opublikowano

Ja słyszałem że te maty które grzeją zużywają się i im starszy samochód tym niby wolniej się nagrzewa, chyba że były sporadycznie używane. Kumpel miał b6 jak ja i z podobną szybkością fotele się nagrzewały, natomiast gdy kupił b7 z 2007 roku o wiele szybciej to robią

Opublikowano

Może w tym coś być. Jak wymieniałem maty to stare wyglądały hmm jak by ktoś wiele razy prał fotele i były przemoczone i podrdzewiałe co pewnie nie pozostaje bez znaczenia dla ich działania.

Opublikowano

od piątku mam wymienione fotele z materiałowych kubełków na kubły skórzane i żadnej różnicy nie odczułem specjalnie to sprawdziłem przed wymontowaniem i po zamontowaniu obecnych.

Opublikowano
  • Autor

jednak zauważyłem różnice , zmieniłem auto teraz mam pełne kubły skórzane i grzeją jak szalone widocznie w tamtych siedzeniach maty były już zużyte