marky2552 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam Zaciął mi się dziś schowek na monety pociągłem go do siebie i wyleciało jakieś kółko i sprężyna ale problem gdzie i jak ta sprężyna ma być tam zamontowana bo siedze już troche czasu i nie wiem jak to do kupy złożyć z góry dzięki za odpowiedź Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
shakal Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Podpatrz na tym filmiku. Tutaj jest kubek, ale zasada działania ta sama Mniej więcej od 3:50 PS. Ta szufladka "na monety" to wizytownik Edytowane 31 Lipca 2016 przez shakal
marky2552 Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 No niewiedzialem jak to nazwać ogólnie ja tam chowam monety drobne jakieś 2 zł 5 zł jakieś grosze itp. Obejże ten filmik bo w sumie z 2 osobami próbowałem to do kupy złożyć i nie mam pojęcia jak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka W sumie na filmiku ma o co zachaczyć z ja nie mam o co Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Hmm chyba z tego nic nie będzie bo sprężyna jest i tak nadłamana i plastik gdzie sie powinna trzymac to jest połamany wiec zostaje kupno nowego Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
shakal Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Tak jak widać na foto, wizytownik do kosza. Kupić używkę i po problemie [emoji6] Wysłane z iPhone
marky2552 Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Jakieś felerne musiało być bo ten plastik co sprężyne trzymał to był delikatnie nadłamany Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Nie felerne, tylko pociągnąłeś i połamałeś...
marky2552 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Możliwe że tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi