Marcin Mikołów A4 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Mam nieziemsko denerwujący problem z fotelem kierowcy. Od kiedy posiadam samochód gdy włączyłem grzanie fotela na stopień 4 wysiedziec się nie dało a teraz nie działa mi podgrzewanie na stopniu 1 ,2, 3 , 4 i dopiero na 5 i 6 zaczyna grzać. Poprostu nie działają 4 pierwsze biegi . Czy ktoś miał taki problem lub wie gdzie mógłbym zacząć diagnozowac problem ? DODAM że grzanie pasażera działa tip top
em0t Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Możliwe ze termistor juz wysiada . Możesz rezystor wstawić zamiast niego i wtedy sprawdzić czy będą działały wszystkie poziomy
Marcin Mikołów A4 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dziekuje ślicznie za podpowiedź
dybson Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 daj znać jak naprawisz i co było przyczyną bo ja też mam z tym kłopot powodzenia!
Marcin Mikołów A4 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jasne ! W przyszły piątek się tym zajmę to dam znać. daj znać jak naprawisz i co było przyczyną bo ja też mam z tym kłopot powodzenia! Przyczyną okazał sie uszkodzony czujnik temperatury w siedzisku który pokazuje ciagle 56 stopni , teraz szukanie uzywanej maty i zmiana samego czujnika pozdrawiam.
adamresinski Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Do jakiego fotela szukasz maty ?
Marcin Mikołów A4 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 znalazlem w sieci , do takiego http://olx.pl/oferta/fotele-s-line-a4-b7-avant-CID5-IDfz3cn.html juz kupilem na alledrogo z a6
Rekomendowane odpowiedzi