Wichur2 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, Nie pamiętam jak podłączyć rozrusznik, nie pasuje mi jeden przewod, za cholere nie pamietam jak rozkrecalem, gubi mnie tez fakt, ze oba przwody maja czarna otuline a takze jak szukalem w necie to niby ten przewod ma isc na bodajze + na bendix (zalczone foto ponizej) Drugi kabel jest tez jakby masowy, gruby i idzie w plastikowej otulinie razem z wtyczna do bendixa... zagiecia tych przewodow wskazuja te ten z drugiego zdjecia jest dobrze... w takim razie gdzie ma byc ten z pierwszego? Moze ktos pomoc? bo ja zgupialem Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Wichur2
Mateuszek1001 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 http://i32.tinypic.com/s3n3aw.jpg do 3 podłączasz tylko szczotki, czyli ten krótki który wchodzi z rozrusznika, do 2 podłączasz dwa grube ktore masz tam w aucie, a 3 to plus po stacyjce taki cienki
Wichur2 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) troche poszukalem i wychodzi na to, ze to jest wiazka plusowa tak wiec co to jest za wiazka? masowa do skrzyni biegow czy tez plusowa? wtedy wychodzilo by tak jak napisal Mateuszek1001 Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Wichur2
koloboro Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 nie ma wiązki masowej są tylko plusowe. masa jest brana z obudowy. dwa grube razem do elektromagnesu po zewnetrznej stronie. cienki z wtyczką pasuje tylko w jedno miejsce.
Wichur2 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 dzieki wielkie jest tak jak mowicie wszystko dziala
Brdm Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) A może ktoś powiedzieć od czego są te grube plusowe 2 przewody? jeden idzie prosto z aku a ten drugi ? Edytowane 16 Października 2016 przez Brdm
Rekomendowane odpowiedzi