marcin4x4 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Auto w łapkach od 2013 roku, przebieg ~110 000 tyś km, rok produkcji 2006 rok, 2,7 TDI i Q. Z podstaw: GTB2260 VK By PERUN TURBO DP, EGR FMIC - niestety tylko 140, nie zgodziłem się na cięcie belki. filtr powietrza Pipercross Hebel przód / tył S4 (OZ + Ferodo) przewody hamulcowe w oplocie HEL Performance spryskiwacze mgiełkowe fabryczny zawias 1BE + Bil B6 felgi DTM + Dunlop RT2 18'' sprzęgło kevlar Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez marcin4x4
Gac3k Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Bardzo ładny egzemplarz. Iloma kucykami pony się legitymuje ?
marcin4x4 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 na tym setupie nie była hamowana.
Pawel88ST Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Piękny projekt, warto wspomnieć że mało kto pamięta o 2.7 tdi a tym bardziej modzi mechanicznie, a jak widać można i z tego co wiem ten egzemplarz może zawstydzic niejedno 3.0 po sofcie tylko kiera do wymiany na 3 ramiona:) gratulacje Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
dybson Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 przebieg jeślu pewny to auto posłuży długo, czerwone też ładne
marcin4x4 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) tylko kiera do wymiany na 3 ramiona:) gratulacje leżakuje u kumpla przebieg jeślu pewny to auto posłuży długo, czerwone też ładne na przebiegi nie patrzę i nigdy nie patrzyłem, rodzice mają nowe auto do 60 tyś km nie mało wpakowali. Jak kupowałem była totalnie nie ruszana (sprawdziłem ASO i elektronikę), poprzedni właściciel (znajomy) praktycznie jej nie używał, stała i niszczała a zagięcia i profile w karoserii (np dach) porastały glony... więc i naprawy były. Ale nie ma co narzekać, komplety rozrząd kosztował tyle co wariator, łańcuch, śruba i uszczelka w 1,4 TSI Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez marcin4x4
Pawel88ST Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dokładnie, niestety specyfika piezowtryskow i łańcuchów w pierwszych 3.0 i 2.7 jest taka że mogą być do wymiany już przy około 100 tys, a miałem a6 bmk i miała prawie 400 ale wymieniony rozrząd i wtryski i śmigala bez niczego, Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
marcin4x4 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) u mnie lekko hałasowano, olałem... potem odezwało się na ciepłym to wymieniałem dla świętego spokoju. Nie umiem ignorować takich rzeczy, zawsze mnie uczono że o takie sprawy się dba i wymienia wszystko co należy to też co ruszone leciały komplety (a nie wszystko musiało). Po wymieniałem usłyszałem kumpla ASB to stwierdziłem że u mnie była błoga cisza.. a jeździ tak 3 lata i nic mu nie walnęło, nawet mechanik już krzywo na to patrzy.... mogłem czekać no ale.. Wtryski i pompa CR miały wszelką możliwą diagnostykę bez demontażu w różnych warunkach i wszystko się zgadza. Niestety mamy podejrzenie że paliwo dostarczają zbyt późno więc robią wyjazd i trafiają do ogólnych oględzin i czyszczenia. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez marcin4x4
instruktor83 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Fajnie że jest BNS to tylko szybka podmianka na RNS-a i wnętrze się szybko zmieni:-) ogólnie fajnie utrzymana Audi:-)
Audi sline Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Q sam dokładałeś czy znajomy? Nie wychodziły wersje 2.7 TDi z napędem quattro! Fakt , felga DTM( dla mnie oczywiscie) najlepsza z całej uwczesnej palety.
marcin4x4 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Fajnie że jest BNS to tylko szybka podmianka na RNS-a i wnętrze się szybko zmieni:-) nie widzę sensu, korzyści brak a swoje kosztuje. Q sam dokładałeś czy znajomy? Nie wychodziły wersje 2.7 TDi z napędem quattro! kupiłem jak było na pokładzie, działa to nie dłubie Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez marcin4x4
ddiablo.vip Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 moze i nie wychodzily wersje z quattro ale u niego Jest Chip i quattro przy tej budzie robi robote
ddiablo.vip Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 niestety pewnie sie wysypal link ze zdjeciami...
marcin4x4 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 nie wiedzieć czemu wyparowały, w październiku jadę na kreski to zrobię update.
marcin4x4 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) tune-up, tylko Robertowi ufam niestety muszę poczekać aż do końca poskłada 4x4. Edytowane 3 Października 2016 przez marcin4x4
Rekomendowane odpowiedzi