Madas Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 może nie bedzie tak źle głowa do góry i atakuj kutasow
IrekKepa Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 po ciężkich walkach udało mi się wreszcie doprowadzić do wizyty ubezpieczyciela w ASO,są liczniki i nadzieja że już niedaleko do końca....dzięki za porady!
Cineksik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zawsze możesz się skontaktować z Rzecznikiem Ubezpieczonych, może coś pomoże
IrekKepa Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Tak licznik przyznali nowy,jutro mają montować i kończyć pozostałe czynności to znaczy przenieść dane ze starego i zaprogramować kluczyki(na razie jeden kluczyk,bo ten drugi się nie odnalazł i czekają jeszcze na niego aż dotrze nowy,który zaprogramują mi w innym terminie) powiedzieli że drugi będzie zablokowany na tan czas i żebym się nie obawiał,ale nie wiem czy tak się robi i co mam zrobić czy zaczekać aż będzie wszystko OK komplet,czy odebrać auto z jednym kluczykiem?
Madas Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 no rzeczywiście ci,ężko coś poradzić w tej sytuacji .....ale z nich patafiany żeby kluczyk zgubić
NYNA Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Może niech Ci dadzą na piśmie to że zaginął kluczyk w serwisie i mają Ci dać i zaprogramnować nowy.
IrekKepa Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wczoraj odebrałem w końcu autko,oczywiście nie bez problemów.Więc było tak:pan z likwidacji szkód nie chciał mi napisać przy odbiorze auta,że wydają mi samochód z jednym kluczykiem a ten drugi u nich zaginął.Poinformowałem więc pana X,że w takim wypadku jestem zmuszony poinformować o tym fakcie moją ubezpieczalnię i policję,a auta nie odbieram.Na szczęście był przy tej rozmowie kierownik serwisu,który przysłuchiwał się rozmowie i w końcu zareagował.Postawił do pionu soją załogę i jak się okazało po czterech godzinach poszukiwań kluczyk się odnalazł,został błyskawicznie zaprogramowany,były przeprosiny i szczęśliwy w końcu odjechałem na swoich czterech kółkach.
Rekomendowane odpowiedzi