Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B7 Avant 1.8T quattro S-LINE RS6 18 (strona 3)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może komuś było zbyt ponuro w środku :)

Opublikowano

Pakiety pakietami, a konfigurator swoje. Wczoraj oglądałem eSkę ze szmerami bajerami we wnętrzu, a sufit miała jasny bo właściciel taki sobie zamówił. Pytanie tylko jaki wpływ na kody wyposażenia we wlepce mają te indywidualne konfiguracje.

To sie zgadza, podpytałem kolegę z ASO i można sobie brać co się podoba, niby S-line a jeden bierze zwykła kiere, drugi nie, czy własnie sufity i cała reszta, także ten tego :decayed: tak czy inaczej Dawid ma całkiem niezle wyposażoną :)

Opublikowano

Pod kanapą masz wlepę z kodami wyposażenia i je trzeba rozkodować.

Chodzi Ci o tą wlepkę z kodem lakieru, numerem vin itd? Bo mam też coś takiego w książce serwisowej..

Tak o tą chodzi

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Trudno złapać ostrość i kolor na wszystkich elementach, ale coś tam ustrzeliłem.. Na pierwszym zdjęciu widać super, na ostatnim wyszła trochę lipa bo czerwony gryzie się z białym :P

3XLcP3C.jpg3K4di7v.jpgRx311UU.jpgssCp7iP.jpgxBkVGzC.jpg5l7s6Qh.jpg

Edytowane przez d3jv
Opublikowano

Brakuje tylko skóry

Opublikowano

Brakuje tylko skóry

Jej brak to akurat zaleta :grin:

IREC9LM.jpg

Temat trochę zarósł... A auto dostało oświetlenie ledowe tablicy rejestracyjnej... tym razem nie powoduje błędu i świeci tak jak widać na zdjęciu, czyli bardzo fajnie :grin: Poza tym nowa cewka zapłonowa - stara skończyła swój żywot.

Opublikowano

Pytałeś się w ASO czy łapiesz się na bezpłatną akcję serwisową dot. wymiany wszystkich cewek?

Bo może niepotrzebnie wydałeś na nią z własnej kieszeni... i to na zamiennik, jak mniemam :wink:

Opublikowano

Pytałeś się w ASO czy łapiesz się na bezpłatną akcję serwisową dot. wymiany wszystkich cewek?

Bo może niepotrzebnie wydałeś na nią z własnej kieszeni... i to na zamiennik, jak mniemam :wink:

Huuuh, teraz mnie zamurowałeś.. Na szczęście wymieniłem tylko jedną cewkę. Mam po prostu zadzwonić do ASO i zapytać?

Opublikowano

Tak :)

Jeśli sprawdzą po VIN-ie, że nikt wcześniej ich nie wymieniał to umówią się z Tobą na sprawdzenie czy posiadasz cewki kwalifikujące się na wymianę i je w razie czego podmienią na nóweczki :)

Przed tą wymianą warto zainwestować w nowe świeczki, bo wyeksploatowane mogą ciągnąć więcej prądu (=obciążają bardziej cewkę).

W ASO jak się dogadasz to mogą to zrobić przy okazji :)

A tę co kupiłeś będziesz miał na zapas.

Opublikowano (edytowane)

09/03/2016

Wizytownik w chromie

JVpvQ2n.jpg

//edit - 21/10/2016

Szybki virtual tuning! rotory + ciemne szybki, chyba by siadło? :D

Wm25KDI.jpgldf09Nn.jpg

Edytowane przez d3jv
Opublikowano

Na wiosnę odkręcę i przeczyszczę, jak mi się spodoba to nie będę zakładał z powrotem :P Na zimę zostają, przydadzą się.

Opublikowano

Siadło siadło, ale te chlapaki to psują efekt totalnie...

Opublikowano

Wkladaj nizszy zawias, pomysl nad wywaleniem chlapaczy bo wedlug mnie nie pasuja do tego auta... :P A szyby moze nie na 100% przyciemnic ale dadza do wygladu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Zdecydowanie najpierw zawias a potem koło...........

Opublikowano

Tak jak wcześniej wspomniałem - chlapaki na okres zimowy zostają, jak będzie później to zobaczymy. Jeśli chodzi o koło, to na razie tylko przemyślenia i wizualizacja jak by siadło na aucie... Pewnie wpadnie coś budżetowego, bo jak przeglądam ceny rotorów to kosmos! ;p

Dwa miesiące temu była przymiarka świetnego koła z b8'mki.. wszystko cacy, stan idealny i cena też okazyjna, ale jak założyliśmy na auto to okazało się, że wystaje parę mm poza obrys nadkola.. gdyby to tego doszła opona to...

Opublikowano

Tak jak wcześniej wspomniałem - chlapaki na okres zimowy zostają, jak będzie później to zobaczymy. Jeśli chodzi o koło, to na razie tylko przemyślenia i wizualizacja jak by siadło na aucie... Pewnie wpadnie coś budżetowego, bo jak przeglądam ceny rotorów to kosmos! ;p

Dwa miesiące temu była przymiarka świetnego koła z b8'mki.. wszystko cacy, stan idealny i cena też okazyjna, ale jak założyliśmy na auto to okazało się, że wystaje parę mm poza obrys nadkola.. gdyby to tego doszła opona to...

To jakie mialy parametry te kola z b8?

Opublikowano (edytowane)

8x18, ET25-27 z tego co pamiętam... gdyby się uprzeć, to może by i przeszło bo wystawało raptem 1.5-2mm na przodzie.

Czy to na pewno było z b8mki ręki sobie uciąć nie dam.. tak twierdziła osoba, która je sprzedawała.

Edytowane przez d3jv
Opublikowano

To jest wina tylko i wyłącznie zawiasu, bo jak porównałem sobie te paramertry czyli 18x8j et25 z moimi czyli 19x9j et 33 to i tak Moja felga wystaje bardziej o 5mm na zewnątrz, a mi przy -45mm ta Moja felga około 1mm wystaje poza obrys także jak auto by poszło w dól to nie ma opcji żeby ta felga która mierzyłeś wystawała a na felgę założył byś opone 225 albo 215 i by grało, nic by opona nie zmieniła no chyba żebyś wrzucuił 235 albo 245 , gdzie 245 trze już nawet przy seryjnym zawiasie jak na maksa koła skręcisz.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...