Matiszko95 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam mam problem tego typu że podczas przyspieszania moje audi strasznie szarpie na LPG dodam jeszcze że check zapala się i miga podczas szarpania.na benzynie tego objawu niema,gaz to stag(instalacja ma 6miesięcy). Dodam jeszcze że po podpięciu pod komputer wyszło wypadanie zapłonów na 1,3 i 4 cylindrze (nowe cewki i świece) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan-Paluch Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jakie masz wtryski gazu? Instalacja szczelna, nie czuć gazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Znając życie mapa. Za ubogo. Miałem podobnie dopóki nie ustawiłem po sondzie. Jakieś logi by się przydały, będzie wiadomo Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez grubcio1980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiszko95 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dziś byłem u gazownika który zakładał instalację i upiera się że to wina nowych cewek które dalej są niesprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulpecik Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jakie masz wtryski gazu? Instalacja szczelna, nie czuć gazu? Pytanie to jest jak najbardziej zasadne. Więc....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiszko95 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wtryski to Herkules, gazem nie śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 logi do zrobienia z 33 kanalu i korkecje z 32 kanalu do sprawdzenia. albo jest ubogo albo za bogato lub wiazka cewek do sprawdzenia w ostatecznosci cisnienie na cylidrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impackt Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja bym podpisał się pod postem Tomka, może być za ubogo/bogato, gazownik regulował Ci instalacje teraz po ich wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechcu Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 chłopaki dobrze piszą albo za ubogo albo za bogato a jak gaziarz chce zmieniać cewki to ty zmień gaziarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impackt Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 chłopaki dobrze piszą albo za ubogo albo za bogato a jak gaziarz chce zmieniać cewki to ty zmień gaziarza U mnie check wywaliło raz jak dostałem za bogato, ale po szybkiej korekcie wszystko wróciło do normy udało Ci się ogarnąć temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi