Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Oto moja mała A4 TDI 110km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audika supcio , mam pytanie w B5 był dostępny pakiet S-line?

Opublikowano

Bardzo ladne auto, bez zbednych wodotryskow, z jednym malym wyjatkiem... Moim zdaniem ta naklejka na szybie "RIEGER Tuning" to po prostu kwintesencja wiochy. Od razu przypomina mi sie film "Poranek kojota" i te 2 dresy w Golfie z taka sama naklejka :lol:

Opublikowano
Moim zdaniem ta naklejka na szybie "RIEGER Tuning" to po prostu kwintesencja wiochy.
zapewniam Cię kolego że Sowa a4 walczy z tą tjuningową naklejką ale z marnymi skutkami :rotfl: !! tzn. trzyma się szyby jak cholera :lol:
Opublikowano

Uffff... ciesze sie, ze to nie byl zamierzony efekt :wink: Faktycznie ta naklejka odbiega stylistycznie od calego auta, ktore naprawde ladnie sie prezentuje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

auto jest zrobione po mistrzowsku, nie ma sie czego czepic ...ten chrom na dole to dla mnie rewelka

Opublikowano

super się prezentuje na tych felach i tak fajnie jest to asfaltu zbliżona podoba mi się gratuluje ładniutka jest ta :a4fan:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

naklejka powoli juz sie usuwa jedna czesc usunieta ten nieszczesny tuning ale co to byla za walka a na tamto nie mam sposobu jeszcze teraz powoli przyszedxcczas na dalsze zmiany moze kola na czarno z brokatem kto wie i jakis nowy program

Opublikowano

Ładna :a4fan:

Opublikowano

Audika supcio , mam pytanie w B5 był dostępny pakiet S-line?

Był pakiet S-line ten ma bez skóry,powinien miec BOSE jeszcze :a4fan:

Wóz ok. :th:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

troszke mocy juz brakuje powoli znowu :( a mam cooler od golfa arl tdi 150km i cos by tam jeszcze mozna zobaczyc a s line jest tak tez w ksiazkach pisze a co do sprzedazy nie wiem sam raz chce raz nie chce a amienia sie to gdy przesiade sie w szybsze auto a pozniej na nowo do swojego [br]Dopisany: 02 Lipiec 2007, 18:02 _________________________________________________a wiec tak dawno mnie nie było i troszke modów doszło :

Turbo awx

kolektor ssacy awx

centralny cooler

przelot z koncowym tumikiem Super Sprint

Wtryski 216 i pompka oraz troszke zmieniony wyglad

Opublikowano

Felgi :kox: maxymalny :naughty: ale komin mi się średnio podoba... :mysli:

Opublikowano

kozak :th: :kox: ma swoj styl .... inny niz wiekszosc i zarazem ladny

Opublikowano

super :a4fan:jaki procent ściemy na szybach :gwizdanie:

Opublikowano

tylko komin do wymiany :thumbdown:

reszta ok :th:

Opublikowano

komin ładnie sie z reszta zgrywa taki DTM mały o szyby lepiej nie pytac folia firmy Folia Tec przody Srednio a tył najciemniej jak sie da ale od srodka jasno w miare widac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...