hadson81 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam wszytskich. Czy miał by ktoś może jakiegoś dobrego pomysła wgledem wytartych boczko siedziska w kubełkach??Wymiana foteli nie wchodzi w rachube. Jak dorwe aparat postaram sie pstryknąć dzisiaj jakieś foto stanu tych siedzisk. Z góry dzieki za wszystkie pomysły. Pozdrawiam
hadson81 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 Czy zna ktoś jakiegoś tapicera z okolić Nowej Soli który by lipy nie odwalił?? I jaki mogły być koszta tak na oko zrobienia przednich siedzisk?
domelq Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ja mam to samo. Pozostał tylko tapicer, ale na razie nie znalazłem takiego, który by mi zaproponował odpowiedniej jakości materiał. Znaleźli chłopaki jakiegoś koło Warszawy, jak poszukasz po forum to znajdziesz namiary. Ale to chyba troszkę za daleko Ciebie...
hadson81 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 heheh no troszke za daleko :/Ale poszuklam w okolicach Nowej Soli i mam nadzieje ze zrobie sobie prezent pod choinke pozdro.
hadson81 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Sorki że tak późno, ale wiecie jak to jest naświęta, dzisiaj wstawie foto pozdro
agison1 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 W Wałbrzychu na Wrocławskiej jest hurtownia materiałów , można nieżle dopasowac. Ja w swojej naprawiałem cały fotel kierowcy kubełek , z materiałem około 100 zł. Robota perfekcja , po wypraniu tapicerki na koniec roboty ,brak oznaki naprawy.
kristofer21 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 A z woj.śląskiego zna ktoś takiego tapicera i hurtownie materiałów????
cichy78 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam W Katowicach jest nie zły tapicer 120zeta bierze i robi fabrykę ,zero śladów naprawy. Materiały ma oryginalne z innych siedzeń albo przeszywa z innej mniej widocznej części fotela a tam wstawia zamiennik. Polecam gościa bo widziałem jego dzieła.....
kristofer21 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam W Katowicach jest nie zły tapicer 120zeta bierze i robi fabrykę ,zero śladów naprawy. Materiały ma oryginalne z innych siedzeń albo przeszywa z innej mniej widocznej części fotela a tam wstawia zamiennik. Polecam gościa bo widziałem jego dzieła..... A czy możesz dać na niego dokładne namiary tel albo adres byłbym bardzo wdzięczny pozdro
naitsyrk86 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam W Katowicach jest nie zły tapicer 120zeta bierze i robi fabrykę ,zero śladów naprawy. Materiały ma oryginalne z innych siedzeń albo przeszywa z innej mniej widocznej części fotela a tam wstawia zamiennik. Polecam gościa bo widziałem jego dzieła..... Jesli bylbys tak uprzejmy to rownierz poprosze o namiar do chlopa...
.Pablo. Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 to jak wszyscy się garną do tego tapicera ze śląska z Katowic to ja też poproszę namiar i może jakieś fotki przed naprawą i po naprawie u tego tapicera ktoś wrzuci
Rudi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ja sam sobie naprawiłem przetarty fotel. Nie wiem czy to wam coś pomoże, bo chodzi o "kubełki" , ale zawsze to 100 w kieszeni. Tu macie link http://www.a4-klub.pl/smf/b5_1z_tapicerka_siedzenia-t17488.0.html;new#new
blind1 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 koledzy mam tez ten sam problem z przednim fotelem kierowcy ;( . mysle tez nad reperaturka tego fotela ale rozgladam sie za jakims tanim komplecikiem z rozbitka ,najlepiej ze skory :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi