kamil321 Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Czesc wam, słuchajcie mam taki problem a mianowice cos Mi w silniku stuka tu gdzie znajdują sie zawory. Ale raz stuka a raz nie. Jesli dodam gazu to stuka szybciej. Np. nic nie stuka a jak zgasze auto i za chwilke zapale to wtedy cos stuka (ale nie zawsze) Moim zdaniem gdyby to stukały zawory to stukały by cały czas. Prosze co to moze byc?? Pomóżcie! :confused: ale nie straszcie :confused: Pzdr.
wustyle Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 postraszyc to ja Cie moge urzedem skarbowym '-) moim zdaniem to stukaja stukostrachy a tak naprawde to najprosciej pojechac do mechanika i tam wszystkiego sie dowiesz nie ukrywam, ze post napisany jest bardzo chaotycznie
jimbo22 Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Czesc wam, słuchajcie mam taki problem a mianowice cos Mi w silniku stuka tu gdzie znajdują sie zawory. Ale raz stuka a raz nie.Jesli dodam gazu to stuka szybciej. Np. nic nie stuka a jak zgasze auto i za chwilke zapale to wtedy cos stuka (ale nie zawsze) Moim zdaniem gdyby to stukały zawory to stukały by cały czas. Prosze co to moze byc?? Pomóżcie! :confused: ale nie straszcie :confused: Pzdr. oleju masz dosc?? jak brakuje oleju to pierwsze klekocza popychacze... po dodaniu gazu czasem przechodzi... czyli objawy podobne...
wiki Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 klekoczą popychacze hydrauliczne, jak sporadycznie to daj sobie spokój a jak cały czas to do wymiany szklanki . temat zamykam bo jest o powielany mnóstwo razy :arrowr: FAQ
Rekomendowane odpowiedzi