dawid.bary Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam, chcialem zamontować gniazdo zapalniczki w schowku, Mam niepotrzebny fabryczny uchwyt na telefon z którego chciałbym pociagnąć piny do zapalniczki, czy posiada ktoś rozpiskę pinów uchwytu i czy jest możliwie takie podłączenie? Nie mogłem nigdzie znaleźć podobnego tematu ani rozpiski więc zakładam nowy temat. Dziękuję Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
kajmanovsky Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Z rozpiską Ci nie pomogę natomiast na pewno da się tak zrobić bo telefon jest zasilany 12V a żeby sprawdzić napięcie to wystarczy że masz miernik i pomierzysz potencjały i wyjdzie Ci gdzie masz zasilanie.
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) w temacie o instalacji BT w dziale warsztat znajdziesz rozpiskę pinów - nawet sam robiłem taki schemat: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/20275-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth/page-42#entry2509413 Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Lukasz_mk2
Rekomendowane odpowiedzi