pepiś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A wiec jak w temacie. Jak jade autem to czasem mam tak ze mi przerywa w czasie jazdy a jak np stane na chwile i znow odpale to problem znika. zdarzylo mi sie nawet na swiatlach ze mi zgasl. po dlugim postopju np cala noc rano juz ciezko odpala. podejrzewam aku albo cewke? doradzcie mi co to moze byc. pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc
pyra111 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 cewka, swiece, kable akumulator raczej nie bo jak kręci i Ci odpala to jest sprawny
Robertk86 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeśli jest możliwość, podłącz vag i sprawdź błędy, mi przerywał jak miałem padniętą sondę, najczęściej po redukcji biegu, z1 na 2 i 2 na 3, auto ledwo co jechało i szarpało, po wymianie sondy problem i błędy zniknęły. Możesz sprawdzić też cewkę , kable od świec. Ale jak masz możliwość to w pierwszej kolejności podepnij vag-a. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Robertk86
sitar Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jeśli jeszcze nie rozwiązałeś problemu to weź psikadło po płynie do mycia szyb, napełnij wodą i w nocy na pracującym silniku popsikaj na kable wn i cewkę i być może wszystko się wyjaśni. U mnie przebicie miała cewka.
Rekomendowane odpowiedzi