Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Komputer do pracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pracuje 8-10 h dziennie przy komputerze, jest to giełda transportowa typu trans czy timo, mapa Google, jakis office, radio, skype i na tym koniec. Potrzebuje puszkę, 2 monitory w sumie jak największe do 700-800 za sztukę, myszka, klawiatura, jakies głośniki- byle małe i spory dysk. Podpowiedzcie cos, jakies linki, bo nie znam sie zupełnie na tych parametrach a w sklepie typu Saturn to wiecie jak podpowiedzą, byle sprzedać i po sprawie

W cenach sie nie orientuje, jak przeglądałem, pytałem to do 1700-2000 za puszkę, ale co tam siedziało to nie wiem. Bede wdzięczny za podpowiedzi

Opublikowano

Potrzebujesz kupić nowy sprzet na fakturę? Jeżeli nie to mam budę Dell Optiplex 990 z i5 i 16GB DDR3, dysk 500GB. Karta ma wyjście na 2 monitory , same monitory też się znajdą.

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To mu raczej nic nie pomoże, mogłeś od razu napisać, że ta puszka mu starczy w zupełności, chociaż nie wiadomo jak może być zdefiniowany "spory" dysk.

Tu masz spory monitor za 700 zł

http://www.x-kom.pl/p/305650-monitor-lcd-led-27-acer-k272hlbid-czarny.html

Opublikowano

To co mu zaoferował turzol w zupełności wystarczy na wiele lat do tego co Chce robić

Opublikowano
  • Autor

1 TB mógłbym miec, choć moge miec dysk zewnętrzny, z tym nie ma problemu, komputer i cały sprzęt muszę miec nowy na FV

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za pomoc, zgłoszę sie z tymi konfiguracjami gdzies do sklepu, jeszcze nie dodałem, na tych parametrach podanych przez was komputer bedzie szybki? Irytuje mnie strasznie czekanie na reakcje, a podczas całodniowej pracy, nie chce sie wnerwiać

Jeszcze raz wielkie dzieki

Opublikowano

jeszcze nie dodałem, na tych parametrach podanych przez was komputer bedzie szybki?

Wloz dysk SSD to bedzie. :)

Do pracy i do mniej wymagajacych gier beda to konfigi ok. Ewentualnie mozesz wrzucić procesor I5. Ale nie zamkniesz sie w 2kzl wtedy.

Na purepc masz gotowe przyklady zestawow w danej kasie.