AdixZdr Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 Coś będę musiał poprobowac. Jednak to dopiero nastąpi jak znajdę czas i pogoda się wyklaruje. Teraz priorytetem jest sprawdzić zawieszenie i ustawić zbieżność. Po wypłacie będę dalej działał z modami.
AdixZdr Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie zastanawiam się co wykombinować z lampami. Mam dwa pomysły: Raczej to nie są pro obróbki ale widać mniej więcej o co chodzi. Chyba, że macie ciekawsze pomysły, albo może zostawić serię. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez AdixZdr
radimm Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 dawaj USeeje do pierwszej kontroli będzie git
AdixZdr Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Na razie lampy sobie odpuściłem, ponieważ remontuje zawieszenie. Do tej pory wymienione: -> wahacze dolne proste firmy ruville -> w drodze są 4 wahacze górne firmy DACHSTEIN -> założone po 4 podkładki pod tylne amortyzatory na strone Do tego byłem zmuszony wymienić przycisk od awaryjnych z całym modułem. Miałem w tym miesiącu nic nie wydawać, a pękło już koło siedmiu stówek Potem czeka mnie jeszcze zbieżność.
AdixZdr Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 Rzadko coś się dzieje w moim temacie. Mam sporo innych wydatków. Jednakże zawsze coś do autka wpadnie. I tak ostatnio zmieniłem opony na Goodyear Eagle NCT5 (run flat). Do tego jedzie do mnie zestawik do mycia samochodu:
Rekomendowane odpowiedzi