Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 fajna, i tak tanio? hmmm... nie liczyłem że za taką kase można wyrwać tak fajną B6... żeby się dobrze sprawowała!!! pozdrawiam
Młody Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaraz Ci napiszą, że - fele zmiań na 18", - pomaluj dokładki, - wywal to paskudne drzewo - napisz jakie masz wyposażenie A generalnie, to bardzo ładny środek Felgi to na pewno 18 Dokładki w kolor gleba a tak serio, serio ładne autko tylko jak ja nienawidzę drewna w samochodach :sick3: jak juz nie chcesz 18 i dokładek w kolor to chociaż te listwy zmień
miczek.mk Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Twoje auto jest śliczne, dawno nie widziałem tak zadbanego i nie kombinowanego A4 B6 Avant 1.9TDI.
gonti Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Super dzieki za opinie Moze polecicie jakies fajne felgi z allegro i jakies xenony ktore nie paruja
jumbo1977 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam kolegę ma prawie identyczna audiczke , identyczne alusy trochę skóre ciemniejsza , kolorek ten sam jezdzi sie fajnie chyba na wiosne wymienie alusy na większe pozdrawim fajna bryka.
gonti Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Minelo troche czasu aktualnie autko jest na sprzedaz - jednak najlepsze auto to auto sluzbowe hehe.
Rekomendowane odpowiedzi