Rudyzhuty Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam. W formularzu do rejestracji na forum musiałem podac kod silnika i rodzaj napędu. Skad moge sie dowiedziec jaki mam i do czego służy kod silnika? Jest potrzebny np przy zakupie czesci?
car_diag_cork Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Kod silnika powinien być na naklejce obudowy paska rozrządu, na wlepce z kodami wyposażenia oraz na wlepce w książce serwisowej. Jeśli chodzi o rodzaj napędu to dužego wyboru nie masz.... ośka albo quattro ale to chyba potrafisz zweryfikować Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez car_diag_cork
Rudyzhuty Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedź. Czyli napęd mam FWD a kod silnika nie będzie mi potrzebny przy zakupie części.
enczu Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nie ten dział, ale mnie wiele razy pytali czy wersja 115km ajm, więc dobrze znać kod silnika
xBladex Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Czasem ci się przyda kod silnika. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi