Snap Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam, Nie wiem czy w dobrym dziale piszę , jeśli nie to prosze moderatorów o przeniesienie. Wyświetla mi się taki komunikat na fis-ie , nie wiem dokładnie o co chodzi , czy mógł by ktoś rozwiązać tą zagadkę ?
davcio_ukf Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Z tłumaczenia coś takiego wychodzi "przed wejściem do samochodu, aby pojechać pozycję przestaje naciskać hamulec" to wychodzi na coś informującego że aby jechać przestać naciskać hamulec nie wiem. Ktoś kto ma automat w danym autku niech się wypowie czy komunikat jakiś taki się ukazuje. No ale i kontrole trakcji albo wyłączyłeś albo błąd masz
GreGoriO Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) To nie jest błąd tylko INFORMACJA pisze że zanim wrzucisz bieg/pozycja D,R,N masz wcisnąć hamulec A DOKŁADNIE... Po Pierwsze, zanim zmienisz położenie LEWARKA zmiany BIEGÓW WCIŚNIJ PEDAŁ HAMULCA Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez GreGoriO
Snap Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dzięki za pomoc No ale i kontrole trakcji albo wyłączyłeś albo błąd masz Samochód był akurat na podnośniku i dlatego świeciła się kontrola Zmień sobie język na angielski Muszę to zrobić , ale na razie nie mam VCDS-a .
GreGoriO Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) jak masz małą navi to możesz sobie zmienić w panelu pomiędzy fotelami, jeśli tto B6 lub w manetce wycieraczek, jeśli to B7 VAGcom nie potrzebny UZUPEŁNIJ PROFIL!! Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez GreGoriO
Snap Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 jak masz małą navi to możesz sobie zmienić w panelu pomiędzy fotelami, jeśli tto B6 lub w manetce wycieraczek, jeśli to B7 VAGcom nie potrzebny UZUPEŁNIJ PROFIL!! Mam b7 , ale nie wiem jak zmienić ten język. Czy mógł być przybliżyć temat ??
GreGoriO Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/239499-automatyczna-wentylacja/?hl=wentylacja
Snap Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/239499-automatyczna-wentylacja/?hl=wentylacja Dzięki za linka , wszystko się udało . Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi