lukasza4 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam, mam problem z przednim zaciskiem jak przejade około 10km zaczyna mi sie felga grzac i jak wezme samochód na lewarek to się koło cieżko kreci dodam że jak nacisne pare razy pedal hamulca lub pozaginam (pomiętosze przewód hamulcowy ten elastyczny )to usterka ustępuje i zacisk odpuszcza. Wymienione zostały: -tarcze i klocki -przewud elastyczny + płyn -wyczyszczone zaciski tłoczki jażma i co sie tylko da wszystko lekko chodzi jak nowe i dalej to samo koło sie grzeje prosze o pomoc z góry dzięki
czarex Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 może masz ten sam problem co ja przeczytaj moją usterkę i zobacz czy masz podobnie temat > problem z ABS'em ??
lukasza4 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Może coś z ABS albo ESP a jak by tak wyjąć bezpiecznik od ABS i wtedy zobaczyć sam niewiem może jakis zaworek przepuszcza,podobnie jak uciebie Czarex
Piątuś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 No to może spróbuj zmierzyć bicie tarczy. Może jest przekoszona i cały czas stawia opór. Zobacz jak bierze klocki.
Rekomendowane odpowiedzi