duchu77 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam problem z szumem/wyciem w A4.Problem wystepuje głównie przy prędkościach od 70 do 110 km/h. Przy jeździe na wprost jest to prawie niesłyszalne, na łukach w prawo całkiem cisza ale za to długie łuki w lewo to porażka. Łozyska w kołach wymienione, łozysko na prawej półosi zmienione. Coraz mniej pomysłów mi zostaje.Z ciekawości wyciągnąłem lewy kielich i mam pytanie-są tam na nim dwa łożyska igiełkowe i miałem wrazenie jakby się lekko przycinały,podmieniłem z innej skrzyni (kręciły sie tak samo jak na moim) i efekt ten sam. Jakieś sugestie? Edytowane 29 Listopada 2016 przez duchu77
Lolas89 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Kolego mam podobny problem tylko ze u mnie cały czas cos wyje na prawy zakręt jest cicho a na lewy bardzo głośno na wprost tez wyje... Tak wymieniłem łożysko na kole i półoś i niestety nie pomogło jutro jadę dolać oleju do skrzyni biegów .
duchu77 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 No to jest nas dwóch. Pomogla cos ta dolewka?
Rekomendowane odpowiedzi