Arti_P Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam mam następujące pytanko, czy ktoś z was kiedyś zakładał nową maskę z zamiennika? Chodzi mi o to czy maskę idzie ładnie spasować. Mogę kupić oryginał używany, ale oglądałem już 2 maski i dawały dużo do życzenia pod względem szpachlu. Wszelkie odpowiedzi mile widziane.
kiko79 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) szczerze odradzam zamiennik. Nie spasujesz tego idealnie, a punktów odniesienia masz kilka: błotniki, zderzak, spasowanie grila ze zderzakiem. Radziłbym poszukać oryginału z demontażu lub nowego oryginału lekko uszkodzonego (zarysowania z transportu). Troche tego jest na allegro. Z weryfikacją oryginalności nie powinno być problemu bo duże elementy np. maska mają bite symbole audi (w przeciwieństwie do elementów blacharskich mniejszych jak błotniki z dwucyfrowym cechowaniem) Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez kiko79
Arti_P Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 szczerze odradzam zamiennik. Nie spasujesz tego idealnie, a punktów odniesienia masz kilka: błotniki, zderzak, spasowanie grila ze zderzakiem. Radziłbym poszukać oryginału z demontażu lub nowego oryginału lekko uszkodzonego (zarysowania z transportu). Troche tego jest na allegro. Z weryfikacją oryginalności nie powinno być problemu bo duże elementy np. maska mają bite symbole audi (w przeciwieństwie do elementów blacharskich mniejszych jak błotniki z dwucyfrowym cechowaniem) Ok dzięki kolego, to nic mi innego nie pozostało jak szukanie oryginału w ładnym stanie.
Rekomendowane odpowiedzi