MarioxF Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam, chciałem zapytać czy ktoś oklejal listwy przy oknach taśma chromowana I czy jest widoczna różnica między oryginalnymi chromami, a taka taśma.Z góry dziękuję
grubcio1980 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Daj spokój. Widziałem takie dokładki i jest porażka.
nitroo Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Ori chromy nie są jakoś mega drogie, więc odpuść druciarstwo i zrób porządnie.
venom171 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Tak jak mówili przedmówcy, zrób raz a porządnie, założysz ładne fele, gwint itp. a chrom będzie psuł cały efekt.
bako Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 mozna dostać bez problemow komplet ori lisew chromowanych wokół szyb do a4 b7? jaka mniej wiecej cena? Tylko ASO czy gdzieś indziej jeszcze?
bako Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 ale to tylko uzywki widze, moje juz troche zmeczone to może wolałbym w nowe przycelować, orientujecie sie ile taka przyjemnośc w ASO do avanta?
vwbartus Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 bako odpuść sobie , ja chciałem swoje chromy zmienić na czarne ale jak dowiedziałem się że aby ich nie uszkodzić trzeba wycinać tylne szyby to sobie odpuściłem
bako Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 bako odpuść sobie , ja chciałem swoje chromy zmienić na czarne ale jak dowiedziałem się że aby ich nie uszkodzić trzeba wycinać tylne szyby to sobie odpuściłem to mnie pocieszyłeś heh, kłują mnie w oczy te moje bo nie potrafie ich doprowadzic doporzadku
ADeK Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Ja chcę się pozbyć chromowanych i zastanawiam się jakby je okleić ? zaprowadzić do porządnej firmy niech to zrobią co myślicie robił może ktoś ?
Brzozek Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Ja chcę się pozbyć chromowanych i zastanawiam się jakby je okleić ? zaprowadzić do porządnej firmy niech to zrobią co myślicie robił może ktoś ? Sprawdź w MaxFol z Rybnika. Przyciemniają szyby i nie tylko.
ADeK Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Ok, sprawdzę. A czy ktoś wykonał taki zabieg u siebie ? ciekaw jestem jak by to wyszło np. czarny mat.
rafik5544 Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 mam podobny problem tylko chcialbym zamienic te czarne uszczelki na chromy wokol szyb ale widze ze duzo roboty przy tym i innych sposobow nie ma
Rekomendowane odpowiedzi