zorp Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 U Was regulacja jasności ekranu? U mnie nie działa. Pytam o regulację pokrętłem w SETUP\DISPLAY\ BRIGHTNES. Przy włączeniu swiateł mapa zmienia kolor na "nocny" ale ekran świeci bardzo jasno i nie da się regulować. Mam podejrzenie, ze to wina adaptera CAN Bus, podobno są różne adaptery. Jak to wygląda u Was? Czy działa? [ Dodano: 23-02-2007, 10:52 ] Ludzie!!! No nie rozczarowywujcie mnie! Przecież macie tą navi w B5! Na forum było wiele postów o tym... Plizzzzzz
Gość Maxim Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 U mnie działa bezproblemowo. Sprawdze jakiego typu mam adapter CAN Bus i dam Ci znać. Zresztą nawiedze dziś serwis Car Audio i zapytam. Pozdro Moja A4 to wersja USA - i tak musiałem zastosować przejście Can Bus mimo, że posiada już szyne cyfrową - chodzi jak analog!!!!
zorp Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Opublikowano 26 Lutego 2007 ...ale zaraz, zaraz. W B6 z 2004 roku nie ma CAN-busa?? Myślałem, że wszystkie A4 po 2001 już mają? Co innego adapter PLUG&PLAY do podczepienia navi, czyli praktycznie wiązka kabli i wtyczek,a co innego emulator CAN, który zamienia sygnały analogowe na cyfrowe. Mój problem dotyczy RNS-E montowanej w aucie BEZ seryjnej magistrali CAN.
Rekomendowane odpowiedzi