igor.ddk Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Dałoby się zrobić coś takiego w b5? Motyw zaczerpniety z rolls royce i superb teoretycznie otwornica, w srodek drzwi rura pcv i od przodu jakaś ramka/zaślepka żeby schludnie to wyglądało. Jest na to miejsce w drzwiach czy wszystko jest zabudowane stelarzem? i rolls royce Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez igor.ddk
karol24 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 zdejmij tapicerkę to zobaczysz czy jest miejsce :-) zmieścić by się pewnie zmieściło mała składana parasolka wchodzi w boczną kieszeń
igor.ddk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wiem ze wchodzi, mozna tez rzucic na tylna kanape tu chodzi o fajny bajer w samochodzie
ludi_a4 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dobry patent, ciekawe czy po zdjęciu tapicerki byłoby miejsce nad kieszenią na taką "pcv"....najlepsza by była okrągła, bo łatwiej dopasować zaślepkę (wykończenie) Wysłane z mojego Honor'a 5X. Pozdrawiam ;-)
emil.wasiak.7 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Ja parasolkę trzymam w podłokietniku tylnej kanapy. Trochę nie wygodnie tam sięgać
Rekomendowane odpowiedzi