Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Moja cudowna audiczka obecne mody

jaki znaczek zamontować?? 39 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki znaczek zamontować??

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grill wymien na jakis inny s4 lub rs4, koniecznie lampki poliftowe na przodzik :), malowanie dwukolorowe odpusc, bo ladny kolorek autka masz, wymiana zderzakow jak juz to od s4 ale chyba sa dosyc drogie, powodzonka w modach :>

Opublikowano
  • Autor

grill to obowiązkowo zostanie zmieniony tylko narazie brak kasy na nie tak samo jak i na zderzaczki. Kiedyś na pewno nastąpi ta zmiana :rolleyes: a co do tego malowania to myślałem żeby daszek przemalować na czarno

Opublikowano
Najważniejsze że sie właścicielowi podoba i będą go cieszyć kolejne mody.

Zgadzam się z Tobą w tej kwestii!

Przeciesz jeszcze pare lat temu maluchy poddawali tuningowi :kox:

A porównując 1.6 do 18 a 18 do 18T i tak dalej to niema sensu karzy wie co robi i powinniśmy to uszanować!!

Jak dla mnie to wypaśny kolorek!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Świetny kolor - jak dla mnie bardzo ładny :good:, olej totalnie teksty typu "nie warto inwestować bo silnik ma 100 koni" - ktos miał wyraźnie słaaaby dzień :thumbdown:.

Gdybym miał taką śliczną bordową A4 to zrobiłbym co następuje: posiłkując się autem kolegi topora, które IMHO jest na prawdę eleganckie, założyłbym tego typu felgi (17") bo są bardzo ładne, wstawiłbym podobny grill bo także jest w dobrym smaku; widzę że planujesz światełka na wersję poliftową więc w całości będzie cacy. Odpuściłbym malowanie dachu na inny kolor - będzie kiszka wg mnie, a brakiem znaczka z tyłu nie ma co przejmować się.

Szerokości życzę, przyczepności...

Pozdrawiam :>

Jarek

Opublikowano
  • Autor

dzięki wielkie :good: widzę że podobnie myślimy :mysli: i w zupełności się z tobą zgodzę co do tego silnika w końcu liczy się to że to audi :> :> :>

właśnie planuje zakupić sprężynki żeby troszkę przysiadł :rolleyes:

Opublikowano

hey to jest autko z klasa wiec musisz wpakowac spowrotem :audi: bo to wyglada ja daewoo.autko super zaje .fajny lakier.powodzenia

Opublikowano

dodane cb radio president harry II z asc a do tego antenka sirio 5000 performer

Jak sprawuje się ten zestaw? (chce kupić harrego po nowym roku do swojej niuńci)

Opublikowano
  • Autor

zestawik bardzo dobrze nie mam z nim żadnych problemów :thumbup: :thumbup: :thumbup:

jeżeli chodzi o zasięg to jest znakomity :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

ogólnie fajnie sie prezentuje tylko szkoda ze niema znaczka z przodu pozatym jest ok wrzuc jeszcze jakies fotki ze srodka auta

Opublikowano

ja to bym spalił ten grill bez znaczka zle wyglada a tak to nic jej nie brakuje piekny kolorek moze wieksze aluski :> pozdro

Opublikowano
  • Autor

:thankyou2:chopaki grill będzie obowiązkowo zmieniony tylko narazie brak kasy na taki od s4 ;(

fotki wrzucę tylko musze zrobić :friends:

Opublikowano

Sorry ale kolor nie powala :mysli:, no chyba że tobie się podoba :wink4:. Reszta OK :good:

Opublikowano

:thankyou2:chopaki grill będzie obowiązkowo zmieniony tylko narazie brak kasy na taki od s4 ;(

fotki wrzucę tylko musze zrobić :friends:

ostatnio na allegro widziałem grill od S4, za 150 zł, tylko troszke przytyrany był, ale jakby zrobić mu małą renowacje, to by był :good: , jak znajdę tą aukcje to Ci ją wrzuce :wink4:

Opublikowano

Proszę: :hi:

tutaj masz jeden za 200zł, w całkiem dobrym stanie:

http://moto.allegro.pl/item509989691_audi_s4_95_01.html

drugi za 149zł, tylko przy tym pasowało by coś zrobić, (np. ramka w czerń):

http://moto.allegro.pl/item514319477_atrapa_grill_audi_s4_1995_2001r.html

jakby nie to, że niedawno kupiłem grill od RS4, to pewnie bym się na któryś skusił :good:

Opublikowano
  • Autor

Wielkie dzięki skusił bym się nawet ale na ten drugi tylko kuna ma połamane zaczepy a nie mam ori grilla żeby je przełożyć znaczy się ta ramkę ;(

Opublikowano

szukaj calego ... takie neidobitki sa nic nie warte.

Opublikowano

za ta cene masz nowke w serwisie.