Harry Zott Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Witam serdecznie! Wczoraj udało kupić mi się skórzana tapicerke do mojej a4 lecz nie ma co ukrywać jest ona w średnim stanie głównie chodzi o zagniecienia które powstały podczas lezakowania w garażu. W załączniku wysyłam zdjęcie może ktoś akurat ma jakiś ciekawy sposób jak je usunąć. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Ma ktoś jakiś pomysł lub poleci ktoś dobrego tapicera w Łodzi? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
sssV Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Da sie to "rozmasowac". Suszarka do wlosow, delikatnie podgrzewasz i masujesz skore jak cyc... Pozniej konserwacja i bedzie ok.
turzol Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Metoda zwie się rolowaniem skóry i możesz w warunkach domowych bez problemu samemu spróbować http://lederzentrum.pl/czeste-pytania/tapicerka-samochodowa/zagiecia-i-faldy-na-skorze.html
Harry Zott Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 Próbowałem już sposobu z suszarka ale słabo to szło może dlatego że po prostu zbyt niska temperatura.. Starałem się rozprasować te zagniecenia żelazkiem przekładając to koszulką jakiś efekt jest, dziś jeszcze spróbuję z żelazkiem i rozmasowaniem zobaczymy co z tego będzie
kedo666 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 podłączyłem się pod temat u mnie też małe prasowanko by się przydało chyba dzięki koledzy
ddiablo.vip Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 a Jak wyglada z wgniecieciem materialu w fotelu ? oraz regeneracja matarialu Alkantary, wiem ze zsieraja pampierem sciernym
jacek 3773 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 papier ścierny to średni pomysł można to po prostu ogolić bez pianki
ddiablo.vip Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 wlasnie probowalem golic .. sredni skutek ;p
Etna Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 a Jak wyglada z wgniecieciem materialu w fotelu ? oraz regeneracja matarialu Alkantary, wiem ze zsieraja pampierem sciernym Papierem to możesz bardzo zaszkodzić, ja tak załatwiłem sobie boczek w hondzie i grana była wymiana alkantary.
Rekomendowane odpowiedzi