Brayker Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Witam, chciałbym się z Wami podzielić moim wykresem i testami przyśpieszenia przed i po czipie. Nagrałem filmy, które przedstawiają jak auto przyśpiesza na całkowitej serii bez kata oraz po zrobieniu czipu i wymiany turbo na AWX. Poniżej wstawiam filmik , jak chodziła mi seria: Zaś, tutaj przedstawiam film, do którego dołaczony jest wykres z hamowni jak autko zachowuje się po czipie. Katalizator out, turbo od AWX i czip to tyle zmian, jakie zrobiłem w seryjnym 1.9 TDI. Link do filmu po CZIPIE: Prosze o Wasze opinie na temat wykresu, jak i samego przyśpeiszenia. To dobry wynik czy niezbyt? pozdrawiam Po zabiegu auto ma 158/358 km/nm Pozdrawiam!
primaballerina Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 ja w ajm na seryjnych gratach 168kM 367nM uskrobałem wiec wynik jak na awx dla mnie mało rewelacyjny... ale różnica w przyspieszeniu i elastyce pracy jest
Jarol Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) ja w ajm na seryjnych gratach 168kM 367nM uskrobałem wiec wynik jak na awx dla mnie mało rewelacyjny... ale różnica w przyspieszeniu i elastyce pracy jest Zmień hamownie. Na seryjnej turbosprężarce w AJM nie da się uzyskać takiej mocy. No chyba że ładujesz z niej koło 1,4bara ? Edytowane 2 Września 2016 przez Jarol
Brayker Opublikowano 2 Września 2016 Autor Opublikowano 2 Września 2016 Ja słyszałem, że dla serii AJM'a 150 to już górna granica. Jak turbo będzie ładowało ponad 1,4 bara to sobie długo nie pochodzi. A AWX bezpiecznie 1,55 bara bierze. Tak słyszałem, moze racji nie mam Zrobię przelotowy wydech i centralny ic zaloże, to pojadę na remap znowu zobaczymy ile wydmucha
tomasz102 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Zdrowa seria i bardzo dobry wynik po modzie Ile teraz turbo dmucha ?
impackt Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 ładna seria, całość bardzo sensownie i równiutko, powodzenia!
Jachyr Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Pomysl jeszcze o wiekszych wtryskach
pjurzak Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Ja mam Ajma i wyszlo mi 175KM po usunieciu przeplywki i egra, usunieciu katalizatora i programie. A tak mi to jedzie
Rekomendowane odpowiedzi