Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Pytanie o odboje i osłony amortyzatorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zamówiłem amorki bilsteina i zastanawiam sie na wymianą odboi i osłon z tego powodu że sprzedający napisał ori nie muszą pasować do żółych bilsteinów.Zapytałem sie czy nie mógłby odrazu wysłąć pod te amortyzatory kompletu i kiszka bo nie ma:(.Czy orientuje sie ktoś , orgyinalne odboje i osłony będą pasować?W wielkim Lublinie w wielu sklepach na słowo bilstein często i gęsto można sie spotkać z czymś takim :eek:

Opublikowano

Osłony na pewno będą pasować, bo to tylko kawał plastiku, zresztą tanie są jak barszcz (kilka zł/szt.), odboje też powinny pasować i jeśli kupisz zamienniki, to będą tanie.

Opublikowano

Tez osotatnio robilem wymianke amorkow i rowniez na bilstein...oslonki i odboje pasowaly bez problemu :wink:

Opublikowano

To sa standardowe wymiary-musza pasowac , nie ma takiej mozliwosci zeby nie pasowaly. Jak firma ma prawo produkowac do jakiegos modelu dana czesc, to musi sie stosowac do przestrzegania wymiarow. Potem jest roznica tylko w jakosci wykonania (z jakiego materialu), no i oczywiscie w cenie:)

[ Komentarz dodany przez: piotr1602: 22-02-2007, 15:03 ]

witam szanowna pania i zapraszam najpierw do NEWBIE i zapoznania sie z regulaminem a pozniej brac sie za pisanie postów

Opublikowano

Sprinter, odnosnie twojej wypowiedzi powiedz mi jak ci sie spisują amorki bilsteina jestem własnie wtrakcje wymiany i nie wiem na co sie zdecydować

• 4 lata później...
Opublikowano

Witam, podepnę się pod temat. Czy ori osłony i odboje podejdą do gwintu TA ?? Ew jakie inne kopić ??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stary daj sobie spokój ja w Lublinie odwiedziłem prawie wszystkie sklepy i lipa tylko orginał pasował jak trzeba.

Opublikowano

Ja ori uje.. o dwa balwanki