Osta Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Witam Jak rozcieńczyć Nielsen Cyclone do użycia w środku samochodu? Jakie stężenie byłoby optymalne? Głównie chodzi o usunięcie kurzu a następnie nałożenie Poorboy's Nautral Look gąbeczką z mikrofibry która była w zestawie. Po nałożeniu gąbeczką z mikrofibry Poorboy's Look Natural należy jeszcze ponownie przetrzeć czystką szmatką czy nie trzeba?
mango_japko Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Ja cyclone'a rozrabiam 1:10. Przetrzeć czy nie to zależy od Ciebie, sam zobaczysz czy warto to zrobić czy nie - zależy jaki efekt chcesz uzyskać. Psikasz, pędzel w dłoń żeby zruszyć brud, potem przecierasz mokrą mikrofibrą i następnie do sucha kolejną. Na tak przygotowane podłoże nakładasz PB.
Osta Opublikowano 3 Września 2016 Autor Opublikowano 3 Września 2016 Ale na śliski panel 50ml cyclone na 0,5l wody to nie za dużo? Bo panel klimatronika jest śliski więc może 1:15 byłoby lepiej bo wtedy mam 33,3ml (nielsen cyclone) na 0,5l wody
impackt Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Jak planujesz aplikować całość na plastiki? mikrofibra, gąbką czy szczoteczką?
Osta Opublikowano 23 Września 2016 Autor Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Wcierałem mikrofibrą. Chyba za mało tego poorboys dałem bo efekt jakiś słaby. Sam nie wiem ile się tego daje Edytowane 23 Września 2016 przez Osta
kivlov Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 PB malutko trzeba i super natłuszcza dzisiaj dwa auta tak zrobiłem dokładnie tym zestawem co miałeś i jest super.
impackt Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 ja wcierałem gąbką i potem mikrofibrą, efekt bdb
Rekomendowane odpowiedzi