Gzarny Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Witam, mam zderzak jak na zdjęciu poniżej i mam problem z halogenami. Kupiłem ori halogeny do lifta i nie pasują. ori halogen który kupiłem Valeo halogen który mam w aucie Hella otwory montażowe też nie pasują pod nowo zakupione halogeny. Z chęcią wysłucham sugestii jak sobie z tym poradzić. Ewentualnie zamienię się lub kupię halogeny które będą pasowały w ten mój zderzak
karol24 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 nie zauważyłeś przypadkiem, że nie masz zderzaka poliftowego tylko S4 B5???
oyamabdg Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Widzę, że niektórzy nie potrafią normalnie napisać. Kolego masz zderzak od S4 B5 i potrzebujesz halogenów specjalnie pod ten zderzak. Z tego co wiem to dość ciężki temat i nie tak łatwo je zdobyć na rynku wtórnym.
Gzarny Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Właśnie się zorientowałem że to zderzak od S4. Świeży jestem w temacie A4 i stąd te pomyłki. No dobra w takim razie muszę szukać i jeszcze raz szukać...
Arturoo Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Te halogeny co kupiłeś złe chcesz sprzedać może ? Puść info na pw
SWARSZCZYK Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Ten halogen co potrzebujesz jest dokładnie do zderzaka Audi S4 B5 i jeszcze poliftowy , w przedlifcie były okrągłe .Też szukam lewego bo dostał z kamyka .Koszt nowego oryginalnego to 600 zł szt.
Gość Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Te halogeny co kupiłeś złe chcesz sprzedać może ? Puść info na pw Ja mam na sprzedaż halogeny poliftowe z ramkami
Rekomendowane odpowiedzi