Koalakm Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Czesc Troche niepokojace te objawy? Gdzie dokladaliscie carplay? Czy inne osoby ktore dokladaly porty usb a tym samym carplay maja podobnie? Tez sie nad tym zastanawiam (mam tylko 1 port charge only, nawigacja MMI Plus), jednak zalezy to tez od odpowiedzi na ponizsze moje pytanie: Czy w android auto dziala to tak ze moge miec odpalona nawigacje google a w tle yanosika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 W dniu 7.10.2021 o 07:42, Koalakm napisał: Czy w android auto dziala to tak ze moge miec odpalona nawigacje google a w tle yanosika? Tak, może też działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cendra Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) Cześć, mam A4 z 2022 r. w którym mam MMI i ASI. Jak zrobić by połączyć dwa telefony? Jeden chciałbym mieć dostępny przez Carplay bezprzewodowo a drugi może być tylko Bluetooth. Czy tak w ogóle się da, czy jest jakaś inna opcja? W drugim aucie (Skoda), gdzie mam Carplay tylko po kablu to działa mi tak, że jednocześnie pierwszy tel jest na Carplay po kablu a drugi na Bluetooth. Dodam, że opcja Phone box została wyrzucona przy produkcji, przez brak komponentów. Jedyny pomysł jaki przychodzi mi do głowy to zrobić przekierowanie z telefonu niepodłączonego na ten podłączony pod Carplay, tylko to taka "proteza". Odbierać mogę ale już oddzwaniać nie... Bez sensu.??♂️ Edytowane 28 Marca 2022 przez Cendra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Spróbuj najpierw sparować drugi telefon via Bluetooth z autem i gdy telefon połączy się już z autem wtedy sparuj pierwszy z CarPlay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cendra Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) Dziś tak miałem, wsiadłem do auta i akurat na tel. służbowy (BT) miałem połączenie i odebrałem (przez zestaw głośnomówiący), potem w trakcie drogi gdy korzystałem z tel. prywatnego (Carplay), dzwonił mi tel. służbowy i było to już bez połączenia z autem. Edytowane 28 Marca 2022 przez Cendra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Najwidoczniej CarPlay jest priorytetem i deaktywuje BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjb9 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Chciałbym zamontować moduł gdzieś w okolicach Warszawy, znacie kogoś, kto by się tym mógł zająć :)? Ile płaciliście za taką usługę? Pacjent posiada jedno złącze USB Charge only. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gany Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Witam, czy jest ktoś ze śląska, kto byłby w stanie wykonać montaż ASI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Navitronic na śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia W dniu 30.03.2024 o 15:16, Gany napisał(a): Witam, czy jest ktoś ze śląska, kto byłby w stanie wykonać montaż ASI? Napisałem wiadomość prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi