Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] BiXenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam w swojej B7 zwykle ori lampy i zastanawiam sie nad zalozeniem bixenonow ale mam kilka pytan:

- czy przelozenie jest trudne - plug&play czy trzeba cos przerabiac??

- czy zakladaliscie bi/xenony bez spryskiwaczy??

- czy trzeba cos konfigurowac vagiem??

Mysle nad kupnem tego zestawu http://allegro.pl/item487410131_reflektory_bi_xenon_audi_a4_model_b7_od_2005r.html

Czy moze lepiej do starych lamp zalozyc HID'y??

Pozdrawiam

Opublikowano

jak nie masz ukladu samopoziomujacego a zakladam ze gonie masz to bedzeisz oslepial innych - spryskiwacze nie sa az tak wazne ale uklad tak . A co do zamontowania lamp to bylo juz kilku takich wiec albo poszukaj albo zaraz sie zglosza.

Opublikowano

No wlasnie niech sie wypowie ktos kto zalozyl juz takie lampy w b6/b7 bez tego ukladu samopoziomowania i jak to sie spisuje :cool1:

Opublikowano

ja latałem B6 z włożonymi ori bixenonami i nie miałem poziomowania - nikt mi nie mrugał... Moim zdaniem lepszy ori xenon (czy tam Bi) bez poziomowania jak hid w soczewce nie przeznaczonej do xenonu i walącej strugę światła gdzie popadnie...

Opublikowano

ja latałem B6 z włożonymi ori bixenonami i nie miałem poziomowania - nikt mi nie mrugał... Moim zdaniem lepszy ori xenon (czy tam Bi) bez poziomowania jak hid w soczewce nie przeznaczonej do xenonu i walącej strugę światła gdzie popadnie...

mogli Ci nie mrugac jak jechales po prostej ale na pralce - czesto to sie u nas zdarza, oslepiales wszystkich rowno . Ja nie bronie tego nikomu(to Wasza sprawa) tylko mam do tego strasznie nerwowe podejscie poprostu kiedys zajade droge takiemu typowi wyciagne go z samochodu i mu napier... :cool1:

juz sie uspokoilem :wink4:

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu kupił reflektory bixenonowe. A co do poziomowania to nie jest ono niewiadomo jak efektywne. Jak masz dużą praczkę to i tak zadziała z opóźnieniem. Dlatego tak czy tak będziesz trochę oślepiał :confused4:

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy ori xenon (czy tam Bi) bez poziomowania jak hid w soczewce nie przeznaczonej do xenonu i walącej strugę światła gdzie popadnie...

Jestem tego samego zdania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...