Poturr Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Panowie pytanie co do stanu tylnej szyby, podobno to usterka audi a4 b6 cabrio odklejajaca sie tylna szyba. Obdzwonilem kilka firm nikt tym się nie zajmuję. Podobno jakas firma pod granicą wkleja takie szyby. Domowe sprawdzone metody .....? Pytam chłopaków którzy posiadają cabrio
Fido Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Podobno jakas firma pod granicą wkleja takie szyby. Domowe sprawdzone metody .....? Nie mam cabrio ale to co napisałeś to skomentuję. Jakby to było możliwe "domowym sposobem" to by ta zagramaniczna firma nie była by tak popularna w tej dziedzinie. Nie skumałeś tego?
Poturr Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 Takim pustakiem nie jestem .... ale nie uśmiecha mi się sadzic 500km w jedną str. Więc porostu zdałem pytanie czy ktoś taki temat przerabiał a śmiem twierdzić że napewno bo jest to bolączką cabrio
Fido Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Wcale nie twierdzę że nim jesteś. Źle mnie zrozumiałeś.
Rekomendowane odpowiedzi