bubel90 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Witam. Mam problem z radiem. Po 1 nie działa mi bluetooth bo system pokazuje "Telephone not availiable" i nic nie da sie z tym zrobić. Wcześniej było telefon nie podłączony czy jakoś tak ale na pewno nie tak jak teraz. Po 2 to widać na zdjęciu zawsze na ekranie między zegarami u góry widać np: stację radiową, albo utwór jaki się słucha z SD albo że używamy AUX a teraz kompletnie NIC. Po 3 przycisk MODE na kierownicy pozwalał mi wybierać pomiędzy prędkościomierzem, telefonem, a audio i przestał działać, tak samo jak pokrętło obok. Wszystko widać doskonale na zdjęciach. Stało się to wszystko nagle. Jechałem z pracy działało, po 30 min stania pod sklepem wracam i nie działa. Proszę o pomoc bo trochę mnie to niepokoi
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 pasuje podpiac kompa i sprawdzic czy sa jakies błedy w RADIO 56
bubel90 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 Ale przyznasz że trochę to nienormalne, że stało się to tak nagle. Tylko gdzie pojechać? ASO?
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 sprawdz na manetce FISA czy czasem nie wyłaczyłes sobie info
Rekomendowane odpowiedzi