Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Lampy LED do B7 Tył - Dostępne w styczniu !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te hiszpanskie lampy sa super ale z daleka i w nocy. probowalem je zrobic i mimo wszelkich staran nie da sie tego zrobic idealnie. Przegladalem uwaznie zdjecia hiszpanow z montazu i na niektorych widac jak to dramatycznie wyglada. Ledy nie do konca pasuja tak jak trzeba i nie da sie w pelni zamaskowac sladow bo cieciu lampy i z bliska wali ostro wiocha. Dalem sobie z tym spokoj i pozostale ledy sprzedaje bo nie widze sensu dalszego rezania. Albo kupie cos we wzorze a'la A6 Avant jak ktoras z firm je wreszcie zrobi albo zostane przy seryjnych ;-)

Jak ktos chce to moge mu sprzedac 3 lampy od A6 i A4 Avant, bo kupilem tez kpl do B7 zeby nie niszczyc niepotrzebnie swoich ;-)

Opublikowano

te hiszpanskie lampy sa super ale z daleka i w nocy. probowalem je zrobic i mimo wszelkich staran nie da sie tego zrobic idealnie. Przegladalem uwaznie zdjecia hiszpanow z montazu i na niektorych widac jak to dramatycznie wyglada. Ledy nie do konca pasuja tak jak trzeba i nie da sie w pelni zamaskowac sladow bo cieciu lampy i z bliska wali ostro wiocha. Dalem sobie z tym spokoj i pozostale ledy sprzedaje bo nie widze sensu dalszego rezania. Albo kupie cos we wzorze a'la A6 Avant jak ktoras z firm je wreszcie zrobi albo zostane przy seryjnych ;-)

Jak ktos chce to moge mu sprzedac 3 lampy od A6 i A4 Avant, bo kupilem tez kpl do B7 zeby nie niszczyc niepotrzebnie swoich ;-)

może po prostu coś źle zrobiłeś :cool1:

powiedz mi gdzie tu widać jakąś niedoróbkę :mysli:,

post-7083-1200862573.jpg

Opublikowano

powiedz mi gdzie tu widać jakąś niedoróbkę :mysli:,

post-7083-1200862573.jpg

Twój zestawik Tomek już przyszedł?? :)

Opublikowano

:wink4:

Opublikowano

Podjechać z flexem :polew:???

Opublikowano

Podjechać z flexem :polew:???

:polew: :polew: :polew:

ale kto wie :wink4:

Opublikowano

powiedz mi gdzie tu widać jakąś niedoróbkę :mysli:

zacznij robic to zobaczysz... :wink4:

po prostu nie jestes w stanie tak wszystkiego wyciac, dociac i dopasowac zeby nie bylo widac rekodziela.

niektorym to nie przeszkadza a innym juz tak i ja akurat naleze do tych drugich.

nie sztuka miec lampe ktora robi wrazenie wieczorem a w dzien wzbudza politowanie u stojacych za toba na swiatlach lub w korku ;)

tu zobaczysz jak po chamsku sa te ledy wsadzone - widzac wyraznie dziury po wycietym plastiku i niedokladne dociecia. Wg mnie to prymitywna rzezba pasujaca do poloneza a nie do a4 b7 - trzeba sie szanowac :naughty:

http://www.audisport-iberica.com/foro/index.php?s=e173dc06d6ab27e7727e05d5c427101d&showtopic=137127&st=15

Opublikowano

szczerze mówiąc, ja również zobaczyłem parę niedoróbek w tych "hiszpańskich" lampach (no ale co się spodziewać :naughty: )

nie bijcie pleeeease :decayed:

Opublikowano

Panowie , gdzie Wy widzicie te nie doróbki? kurde... 3 razy już lukam w fotkę i nic nie widzę :mysli:

Opublikowano

Panowie , gdzie Wy widzicie te nie doróbki? kurde... 3 razy już lukam w fotkę i nic nie widzę :mysli:

a bo to dużo patrzeć ? made in spain i tyle :decayed:

Opublikowano

a bo to dużo patrzeć ? made in spain i tyle :decayed:

w sumie wszystko hiszpańskie do tej pory było ok :decayed:

Opublikowano

no prosze Cie.... :naughty:

zobacz jak duze sa ciemne plamy wkolo ledow na klapie - to sa miejsca po niedokladnym wycieciu i wpasowaniu ledow.

niestety nie da sie tego zrobic idealnie, bo zawsze patrzac na lampe bedize widac slady ciecia i niedopasowanie.

Opublikowano

faktycznie , ale padaka :kox:

Opublikowano

faktycznie , ale padaka :kox:

:polew: :polew: :polew: a nie mowilem :naughty:

Opublikowano

moim zdaniem będzie git,nikt przecież nie będzie przyglądał się lampom z taką dokładnością,nieraz stałem za A6 i nie przypominam sobie żebym zwracał uwagę czy są jakieś szczeliny czy nie (na pewno niema bo to ori),nawet jak będzie widać jakieś ciemne plamy,to w ostateczności można je lekko przyciemnić,ledy są na tyle silne że nie będzie problemu,a może nawet będzie lepszy efekt.

Opublikowano

Tomeczku, masz moje błogosławieństwo żeby razem z mydlo posiekac flexem swoje lampy :)

Skrytykuję na spocie :decayed:

Opublikowano

Tomeczku, masz moje błogosławieństwo żeby razem z mydlo posiekac flexem swoje lampy :)

Skrytykuję na spocie :decayed:

mydło z fexem będzie potrzebny dopiero przy projekcie cabrio :decayed:

Opublikowano

mydło z fexem będzie potrzebny dopiero przy projekcie cabrio :decayed:

A4 Avant Cabrio B11 :polew:

Opublikowano

moim zdaniem będzie git,nikt przecież nie będzie przyglądał się lampom z taką dokładnością,nieraz stałem za A6 i nie przypominam sobie żebym zwracał uwagę czy są jakieś szczeliny czy nie (na pewno niema bo to ori),nawet jak będzie widać jakieś ciemne plamy,to w ostateczności można je lekko przyciemnić,ledy są na tyle silne że nie będzie problemu,a może nawet będzie lepszy efekt.

powodzenia :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę że musimy zaczekać na wersję zrobioną profesjonalnie. Wtedy zamówimy hurtowo. Szkoda że audi nie pomyślało o liftingu tyłu przy projektowaniu b7 (lampy w tylnym błotniku). Przecież w 2005 wprowadzili LED do a6 ( tak mi się wydaje). A4 z lampą o kształcie jak w a6 kombi byłaby o niebo piękniejsza. Ta w a6 moim zdaniem (ale sądze że większość zainteresowanych się ze mną zgodzi) jest zdecydowanie lepiej wkomponowana w karoserię niż w b7 (mówię o wersji kombi). W a4 b7 jest za wysoka na pewno. W najszerszym miejscu powinna być węższa o min. 2 cm i mieć LED ale to tylko moje pobożne życzenia.