xudix4 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Siemanko, zarejestrowałem się na tym forum gdyż mam pewne pytanie: Kilka dni temu zakupiłem czarną Audi A4 B5 Avant 1998r. i doszedłem do wniosku, że bez dachowych relingów wyglądałaby o niebo lepiej. Znalazłem tutaj dużo postów o tym, jak zmienić na inne (czyli rozbieranie całego dachu ) lecz chce je całkowicie usunąć i prawdopodobnie zostaną po nich dziury - czy mam kupić jakieś zaślepki na to, a jeśli tak to gdzie, w jakiej cenie (tu akurat nie chce kupić byle czego dlatego cena bez znaczenia) i ile sztuk? Czy jednak trzeba coś dorabiać? Dzięki i proszę o odpowiedź
bartekkb5 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie ingerencja blacharza. Usunie otwory i będzie ładny, gładki dach. Z zaślepkami wydaje mi się, że będzie kiepsko wyglądać.
kresek Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Tylko i wyłącznie zaspawać otwory i malować dach. Trzeba było kupić bez
xudix4 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 No trudno, widać czeka mnie wizyta u lakiernika i blacharza Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi