adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 było brać navi ode mnie moja hulała i ani razu się nie zawiesiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 było brać navi ode mnie moja hulała i ani razu się nie zawiesiła Jakby mi Siemian miesiąc wcześniej powiedział, to może i bym tak zrobił :gwizdanie: za chwile pojadę do gościa co mi ten napęd wymieniał... może coś się uda zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 miałęm coś takiego w zwykłym radiu. jeś.li ci radio nie reguje na klawisz wyjęcia płytki, musisz delikatnie płytke popchnąć... bo płyta zatkała się na wysokości wyjścia płyty... u mnie się sprawdzał wówczas świetnie świstek od parkometru, dosłownie centymetr się wsuwało i trafiałes na płytke i już działało potem. Miałem tak ja wiem ze 2-3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jak jest RNS zimny to wszystko działa, wczoraj widocznie się przegrzał miałęm coś takiego w zwykłym radiu. jeś.li ci radio nie reguje na klawisz wyjęcia płytki, musisz delikatnie płytke popchnąć... bo płyta zatkała się na wysokości wyjścia płyty... u mnie się sprawdzał wówczas świetnie świstek od parkometru, dosłownie centymetr się wsuwało i trafiałes na płytke i już działało potem. Miałem tak ja wiem ze 2-3 razy. Też to już wyczajiłem, że czasem trzeba ją naciś bo się blokuje [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________RNS-E z datą produkcji 2010r. już jedzie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 od czego masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 od czego masz To kupiłem http://allegro.pl/nawigacja-audi-a4-rns-e-aisin-2010-r-pl-menu-i1340165937.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 i to jest nowy RNS-E? jakoś rozdzielczość (niska) mi nie pasuje, ale moze zdjęcia kiepsko zrobione. po za tym navi 2010? a zdjęcie z 2009? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ryjek piękny od czego masz To kupiłem http://allegro.pl/nawigacja-audi-a4-rns-e-aisin-2010-r-pl-menu-i1340165937.html chyba kupiłeś starą navi nie ma przycisku "Media" tylko tak jak w starym "CD/TV"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 od czego masz To kupiłem http://allegro.pl/nawigacja-audi-a4-rns-e-aisin-2010-r-pl-menu-i1340165937.html chyba kupiłeś starą navi nie ma przycisku "Media" tylko tak jak w starym "CD/TV"... Mi głównie chodziło żeby nie było za drogo i navi była w miarę nowa. A skoro ta jest z 2010r. to swoje pociągnie. Zobaczymy jak dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 H4mm3R jak możesz mieć navi modelowo z 2010 jak ich nie robią od 2 lat (mówie o świezyszych nowszych generacyjnie modelach). To co widze na zdjęciu to jest normlane Navi z B7 z płytą (jedną strefą) z 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 H4mm3R jak możesz mieć navi modelowo z 2010 jak ich nie robią od 2 lat (mówie o świezyszych nowszych generacyjnie modelach). To co widze na zdjęciu to jest normlane Navi z B7 z płytą (jedną strefą) z 2010 Dzwoniłem do typa i zapewniał mnie że navi jest z 2010r. płyty i gpsa nie chciałem bo mam swoje i gościu oddał taniej tego RNSa. Jak mogą ich nie robić, skoro Siemian ma RNSa z 2009r. i nie jest to RNS wer. 2 czyli np. taki jak montują w EXEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 jak nie robia , miałem rnsa 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 cały czas jest produkcja..więć 2010 też jest..szkoda że jak ktoś ma 2010 to nie ma już tej nowej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 ja mówie że nie robią nowszego modelu... w sensie generacji, a klepią ten sam model cały czas... o to mi chodzi, bo produkcja jest bo musi być. Czyl;i czy 2007 czy 2009 to ten sam model ale z innego rocznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 a nie wkładają tych nowych bo te nowe są sterowane gatewayem..zupełnie co innego niż magistrala can Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 przy czarnym to mi nawet nie przeszkadzają wystające po za obrys felgi... czy to OOOO ma jakies progi założone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 To CCCO ze zdjęcia ma chyba tylko listwy na drzwiach z S-line... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ciekawe jaki to rozmiar kół jest i o ile zawias ma na minusie że tak nisko i ładnie stoi... a potem zaprosimy go żeby wpadł do Polski i zoabczymy kiedy urwie mocowanie skrzyni biegów (bo to wystaje najniżej auta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi