MAT1000 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mu chodziło pewnie o refleks sarny Blisko było, dobrze, że się rozmyśliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Modzić nie mają co to polowania na sarny się zachciewa. A takie filmiki ryją mi banię apropos kamerki, niby niepotrzebny gadżet, którego nie chcę ale jedna sytuacja potrafi zwrócić jej wartość w moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dziczyzna Musiała mieć hamulce z RSa P.S. Dobrze, że nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Modzić nie mają co to polowania na sarny się zachciewa. A takie filmiki ryją mi banię apropos kamerki, niby niepotrzebny gadżet, którego nie chcę ale jedna sytuacja potrafi zwrócić jej wartość w moment. Przydaje się i to bardzo, ostatnio gdybym nie przyhamował to jakaś młoda laska skasowała by mi lewy przód http://youtu.be/0xCZHzlHxOA A tu jakaś blondi z dzieckiem na skuterku doświadcza co to jest jazda na zderzaku, a potem jeszcze miała pretensje do pańci co zahamowała http://youtu.be/h2k7oKeutvw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Tom pochwal się jakim sprzętem nagrywasz , bo ostatnio mam dużo takich podobnych sytułacji i myśle że to dobra inwestycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Przeciez masz w filmiku w prawym gornym rogu napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nie dużo brakowało a lakiernik miałby znowu robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dziczyzna Musiała mieć hamulce z RSa P.S. Dobrze, że nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mały przedsmak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 no ciekawie jak bedzie to wyglądać w końcowym efekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tomasz Kasia ci dała szlaban na forum że dopiero dziś to wkleiłeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 aparatu nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 a w sobotę co drugi miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To są koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Piękniutkie zieloniutkie A na tył co wpada zielonego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Na tył się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kierwa ryjesz banie człowiekowi. Kolorek bardzo na tak i się błyszczy jak psu jajca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 jest kox możesz zdradzić jaki jest koszt malowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No na żywca wygląda extra i ten nadruk/areograf (czy coś tam) też świetnie wyszedł BTW Ja w przyszłym tygodniu oddaje do malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi