Opublikowano 7 Grudnia 201510 l fiu fiu niezle sie wyprawia,wg mnie deko przereklamowany produkt aifliftv2 w zupelnosci styka (zeby nie bylo to montowalem oba) bedziesz dawac zegar?jak cos mam fajna dakote malutka na sell
Opublikowano 7 Grudnia 201510 l Autor Było w dobrej kasie to brałem, dla mnie to ma być bezobsługowe do codziennej jazdy. Zegar raczej nie będzie mi potrzebny.
Opublikowano 7 Grudnia 201510 l Paczka od mikołaja to teraz tylko montaż , widze że sporo gratów nazbierał Św.Mikołaj dla Hammera
Opublikowano 7 Grudnia 201510 l Autor trza se było quattro zapodać a nie jakąś pompkę Mi Q do szczęścia nie potrzebne, zresztą Ty skodą 1.6 jeździsz to o czym my gadamy Edytowane 7 Grudnia 201510 l przez H4mm3R
Opublikowano 7 Grudnia 201510 l trza se było quattro zapodać a nie jakąś pompkę Mi Q do szczęścia nie potrzebne, zresztą Ty skodą 1.6 jeździsz to o czym my gadamy 1.6tdi chciałeś powiedzieć i to jest szatan nie gadaj pakuj te pompkę do auta i zbieraj graty na q fajna sprawa.
Opublikowano 7 Grudnia 201510 l Prędzej, czy później to musiało nastąpić. Temat zbyt oczywisty. Pewnie djim miał w tym też swój udział. ; )