siemian Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 dokłądne tak. w c7 w 3.0 tdi jest multi
Arturoo Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Dlatego u Ciebie sie wyjebala ? to element eksploatacyjny...........
xhards Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Panowiem wiem czym jechałem heh c6 multitronic i po tunie ABT ...
melman_zyrafa Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Panowiem wiem czym jechałem heh c6 multitronic i po tunie ABT ... Jeśli FWD to jak najbardziej (ta skrzynia nie występowała w Q, z tego co się orientuję). Co nie zmienia faktu, że dziwna wersja 3,0 TDI FWD... Myślałem, że wychodziły tylko 2,7 FWD a trzylitrówki tylko z Quattro...
jedrekx Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Panowiem wiem czym jechałem heh c6 multitronic i po tunie ABT ... no to chyba nie wiesz czym jechałeś heh, bo C6 3.0TDI nie wychodziły ze skrzynią multitronic. 3.0TDI występowało TYLKO jako Quattro i tam była skrzynia Tiptronic!
siemian Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Panowiem wiem czym jechałem heh c6 multitronic i po tunie ABT ... no to chyba nie wiesz czym jechałeś heh, bo C6 3.0TDI nie wychodziły ze skrzynią multitronic. 3.0TDI występowało TYLKO jako Quattro i tam była skrzynia Tiptronic! nie czepiajcie się kolega wie lepiej czym jechał... :polew::polew::polew: Kocham takich... Pewnie za chwile zacznie nam się odgrażać Po tunie ABT... hmmm zawsze myślałem że tuna to tuńczyk po angielsku ale po tuńczyku to byś chyba nie jezdził... chociaż rozumiem wtedy skąd wrażenie że skrzynia to multitronic
jedrekx Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 hmmm zawsze myślałem że tuna to tuńczyk po angielsku ale po tuńczyku to byś chyba nie jezdził... chociaż rozumiem wtedy skąd wrażenie że skrzynia to multitronic padłem! :polew::polew: masz mistrza Marek! :grin::grin:
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 siemian już dawno nie widział mojego auta u Kuby na podnośniku, to wypadało by zrobić mały serwis zawieszenia Na przeglądzie niby wszystko ok, ale tuleja do której jest mocowany amortyzator ma już luzy... Dzięki TOM77 za graty
siemian Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 siemian już dawno nie widział mojego auta u Kuby na podnośniku, to wypadało by zrobić mały serwis zawieszenia Na przeglądzie niby wszystko ok, ale tuleja do której jest mocowany amortyzator ma już luzy...http://img443.imageshack.us/img443/7936/4mlu.jpg Dzięki TOM77 za graty hehe czyli rozumiem że żeby tradycja była podtrzymana to mam akurat przypadkiem przyjechać z jakimiś gratami do Kuby i zobaczyć Twoje autko na podnośniku a klocki to do Ciebie? FBD?? troche przyżydziłeś..?
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 siemian już dawno nie widział mojego auta u Kuby na podnośniku, to wypadało by zrobić mały serwis zawieszenia Na przeglądzie niby wszystko ok, ale tuleja do której jest mocowany amortyzator ma już luzy...http://img443.imageshack.us/img443/7936/4mlu.jpg Dzięki TOM77 za graty hehe czyli rozumiem że żeby tradycja była podtrzymana to mam akurat przypadkiem przyjechać z jakimiś gratami do Kuby i zobaczyć Twoje autko na podnośniku a klocki to do Ciebie? FBD?? troche przyżydziłeś..? No no tak do mnie na tył, od zawsze latam na Ferodo Premier i jestem z nich zadowolony.
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 no na tył to ujdzie Też tak myślę
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A dlaczego te tańsze ferodo wybrales? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 A dlaczego te tańsze ferodo wybrales?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Jak tańsze? DS miałem na tył wrzucić?
Arturoo Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 ....ferodo na tył........jaki żyd..... :polew::polew::polew::polew: ludu.....spokojnie....połowa a4'rek śmiga na 288 z przodu i jest gites................ ale na tyle w 300 mieć ferodo i jeszcze liścia dostać..........nie mam pytań
Wandej Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A dlaczego te tańsze ferodo wybrales?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Jak tańsze? DS miałem na tył wrzucić? Kurfa sory pisałem z tel i myślałem że to są te SL tańsze:decayed: A to nowe opakowanie Premierów:wink:
MARCIN607 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 A dlaczego te tańsze ferodo wybrales?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Jak tańsze? DS miałem na tył wrzucić? chce żeby mi auto nie hamowało
Rekomendowane odpowiedzi