Skocz do zawartości
IGNOROWANY

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokłądne tak. w c7 w 3.0 tdi jest multi

• Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dlatego u Ciebie sie wyjebala :decayed:?

to element eksploatacyjny...........:decayed:

Opublikowano
Panowiem wiem czym jechałem heh c6 multitronic i po tunie ABT ...

Jeśli FWD to jak najbardziej (ta skrzynia nie występowała w Q, z tego co się orientuję). Co nie zmienia faktu, że dziwna wersja 3,0 TDI FWD... Myślałem, że wychodziły tylko 2,7 FWD a trzylitrówki tylko z Quattro...

Opublikowano

no to chyba nie wiesz czym jechałeś heh, bo C6 3.0TDI nie wychodziły ze skrzynią multitronic. 3.0TDI występowało TYLKO jako Quattro i tam była skrzynia Tiptronic! :wink:

Opublikowano

no to chyba nie wiesz czym jechałeś heh, bo C6 3.0TDI nie wychodziły ze skrzynią multitronic. 3.0TDI występowało TYLKO jako Quattro i tam była skrzynia Tiptronic! :wink:

nie czepiajcie się kolega wie lepiej czym jechał... :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Kocham takich... Pewnie za chwile zacznie nam się odgrażać :polew:

Po tunie ABT... hmmm zawsze myślałem że tuna to tuńczyk po angielsku ale po tuńczyku to byś chyba nie jezdził... chociaż rozumiem wtedy skąd wrażenie że skrzynia to multitronic :polew:

Opublikowano

hmmm zawsze myślałem że tuna to tuńczyk po angielsku ale po tuńczyku to byś chyba nie jezdził... chociaż rozumiem wtedy skąd wrażenie że skrzynia to multitronic :polew:

padłem! :polew::polew::polew::polew::polew: masz mistrza Marek! :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

siemian już dawno nie widział mojego auta u Kuby na podnośniku, to wypadało by zrobić mały serwis zawieszenia :grin: Na przeglądzie niby wszystko ok, ale tuleja do której jest mocowany amortyzator ma już luzy...

4mlu.jpg

Dzięki TOM77 za graty :hi:

Opublikowano
siemian już dawno nie widział mojego auta u Kuby na podnośniku, to wypadało by zrobić mały serwis zawieszenia :grin: Na przeglądzie niby wszystko ok, ale tuleja do której jest mocowany amortyzator ma już luzy...

http://img443.imageshack.us/img443/7936/4mlu.jpg

hehe czyli rozumiem że żeby tradycja była podtrzymana to mam akurat przypadkiem przyjechać z jakimiś gratami do Kuby i zobaczyć Twoje autko na podnośniku :wink:

a klocki to do Ciebie? FBD?? troche przyżydziłeś..?

Opublikowano

http://img443.imageshack.us/img443/7936/4mlu.jpg

hehe czyli rozumiem że żeby tradycja była podtrzymana to mam akurat przypadkiem przyjechać z jakimiś gratami do Kuby i zobaczyć Twoje autko na podnośniku :wink:

a klocki to do Ciebie? FBD?? troche przyżydziłeś..?

No no :wink: tak do mnie na tył, od zawsze latam na Ferodo Premier i jestem z nich zadowolony.

Opublikowano
no na tył to ujdzie :wink:

:D

Opublikowano
no na tył to ujdzie :wink:

Też tak myślę :wink:

Opublikowano

Będzie :good:

wysłane z one v :)

Opublikowano

A dlaczego te tańsze ferodo wybrales?:whistling:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Jak tańsze? DS miałem na tył wrzucić?

Opublikowano

....ferodo na tył...:facepalm:.....jaki żyd.....:whistling:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

ludu.....spokojnie....połowa a4'rek śmiga na 288 z przodu i jest gites................

ale na tyle w 300 mieć ferodo i jeszcze liścia dostać..........nie mam pytań :facepalm:

Opublikowano

Kurfa sory pisałem z tel i myślałem że to są te SL tańsze:decayed: A to nowe opakowanie Premierów:wink:

Opublikowano

chce żeby mi auto nie hamowało :thumbdown::decayed: