Animal Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A czemu ja wcześniej nie zaglądałem do tego wątku? Audi naprawdę robi wrażenie A co dzisiaj rezasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzięki Panowie, jutro rezamy dalej co żeś zaś wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tylko układ kontroli ciśnienia w kołach oczywiście czujniki wpadną do nowych kół letnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tylko układ kontroli ciśnienia w kołach oczywiście czujniki wpadną do nowych kół letnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 U mnie też to leży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 też już mam prawie wszystkie graty pod tego moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja muszę jeszcze kupić czujniki, ale z tym to mam jeszcze czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kupuj te 7PP można je dorwać z 2014 roku produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Takich właśnie szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A wejda te czujniki do tych kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Muszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Muszą Kiedy przesyłka dotrze ? Ano tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 W przyszłym tygodniu ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ładna B7, można powiedzieć nawet, że jeden z ładniejszych na forum. Dobry przykład do modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A ja się pytam- BĘDZIE JAKIE NOWE KOŁO NA 2015 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 będzie ...i ponoś w końcu Żona go namówiła/przekonała ( jak nie to nie wiem ..nie pytaj ) na normalny rozmiar bo sam nie mógł podjąć tej decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Normalny czyli?... 20"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ponoc juz sa w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Normalny czyli?... 20"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jakiś mały spoiler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi