Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie podoba mi się...

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nie podoba mi się...

Siemian - Ty się zainteresuj lepiej swoim wątkiem :polew::wink:

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

...tam się tera dzieje :naughty:

Opublikowano

u mnie w wątku to obdywa się publiczne ważenie mojej skromnej osoby :decayed::decayed:... Zaraz chyba pojade na wage towarową i zobaczymy :grin:

Opublikowano
u mnie w wątku to obdywa się publiczne ważenie mojej skromnej osoby :decayed::decayed:... Zaraz chyba pojade na wage towarową i zobaczymy :grin:

:polew::polew::polew::polew::polew: Zarzuć szybko jakimś nowym modem, bo wiesz że inaczej z tego tematu szybko nie zejdą :wink:

Opublikowano

zaraz pewnie stwierdzą że kolektor pękł od nacisku jak położyłem na nim moje drugie śniadanie :grin::decayed:

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

hammer ja widze że lubisz eksperymentować... moze spróbuj sobie czymś takim okleić dekory:

Img.ashx?Id=2169&w=200&h=200

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
  • Autor
zaraz pewnie stwierdzą że kolektor pękł od nacisku jak położyłem na nim moje drugie śniadanie :grin::decayed:

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

hammer ja widze że lubisz eksperymentować... moze spróbuj sobie czymś takim okleić dekory:

http://sklep.nowaszkola.com.pl/Img.ashx?Id=2169&w=200&h=200

siemian nie wiem czemu ale te misie mi się z Tobą kojarzą, a tego bym już nie zniósł :decayed:

Opublikowano

siemian nie wiem czemu ale te misie mi się z Tobą kojarzą, a tego bym już nie zniósł :decayed:

Bwaaaahahahahhaha... Yebłem plackiem :polew:

Opublikowano

dekory ciekawie wyszły, wszak jedyne w swoim rodzaju :decayed:

zawsze dobra alternatywa dla całej reszty ori dekorów :thumbup1:

projekt godny naśladowania :slina:

Opublikowano

srebrne lepsze:wink:

Opublikowano

dobrze jest :wink:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ----------

nie podoba mi się...

Siemian - Ty się zainteresuj lepiej swoim wątkiem :polew::wink:

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

...tam się tera dzieje :naughty:

+10 :decayed:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ----------

+100 :grin::polew:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

+10 :decayed:

Opublikowano

A mnie się tam podoba. Wyróżnia się wśród innych :good: a o to z pewnością Tomkowi chodziło :wink:

Opublikowano
  • Autor

Taki był plan :decayed: poza tym foty nie oddaje efektu który jest na żywo :wink:

Opublikowano

A mnie też się podoba...Tomek wie jeszcze co ma zrobić:wink:

Opublikowano

ten carbon fajnie wyszedł

zdjęcia tego nie oddają :wink:

Opublikowano

dekory super jak i całe autko na żywo fura robi wrażenie :) jeszcze raz dzięki h4mm3r za pomoc :decayed:

Opublikowano

Przejrzałem pierwszy post i to co było na początku a teraz wogóle do siebie nie podobne. Zmiany ogromne. Świetna B7 gratuluje. Na żywo też robi niezłą robotę. Obadana na Nysie no i pogawędka miła :decayed:

Opublikowano

przeczytałem temat. kozackie auto, dobry projekt !!