Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 Lukas, to auto jest PIęKNE Szczere, wielkie gratki z mojej strony Twoja B6 rządzi no chłopaki i dziewczynki ciesze sie ze zostala przyjeta do grona klubowego :redface: troche sie poreza i beda z niej ludziki Chudineze Zamość to juz tuż tuż takze wygladaj mnie
wustyle Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 lukas o tym gazie to ja w kontekscie: stoi pod stacja lanos, poldek, tico, lanos, stare bmw, seicento z kratka i Twoja furmana no przesz tak sie nie da zyc!!!!! a ze auto masz za***iste to wszyscy tutaj WIĄ
Norbi Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 no chłopaki i dziewczynki ciesze sie ze zostala przyjeta do grona klubowego troche sie poreza i beda z niej ludziki Ty skromniś jakby już teraz nie były
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Chudineze Zamość to juz tuż tuż takze wygladaj mnie No czekam czekam z niecierpliwością tylko nie zapomnij o rzeczach dla mnie. Trzeba tu w Zamościu jakis lans zrobić żeby zobaczyli że nowa furmanka przybyła. Jakby to mój syn powiedział "jest szybki bo ma dwie luly" :biggrin: Vivat dla
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 "jest szybki bo ma dwie luly" no to masz syna ktory sie zna o tym gazie to ja w kontekscie: spoko jakby nbie bylo gazu to bymgo nie zakladal ale jak jest to czemu nie jezdzic na nim
Gość Michał Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 spoko jakby nbie bylo gazu to bymgo nie zakladal ale jak jest to czemu nie jezdzic na nim Dokładnie, wywalic go zawsze mozna Piękne autko, gratuluję
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 mam nadzieje ze tej zimy jeszcze bede mial okazje zobaczyc snieg z malenstwem ale nawet teraz czuje jak sie d*pa przytula do ziemi
wojtas-audi Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Znaczki posciagaj i te "blotochrony" jak sie da :twisted: Blenda nawet pasuje oki, a i szybki przednie tez by sie przydalo przyciemnic
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 Znaczki posciagaj i te "blotochrony" jak sie da zgadzam sie Wojtek tak tez zrobie chlapacze zaslaniaja mi te piekne 235 kola :biggrin: Blenda nawet pasuje oki blenda czy tam lotka zostaje mi sie podoba ten komplet z bojlerem no chyba ze sama odpadnie
Gość Murzyn Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 blenda czy tam lotka zostaje mi sie podoba ten komplet z bojlerem no chyba ze sama odpadnie wyglada to przeslicznie ...ale i tak dalej jestem w :eek:
pet3r Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 zestawienie kolorystyczne jest przeswietne, spojlerki i wydech tez wygladaja niesamowicie a silnik i naped... pozwolcie, ze nie skomentuje bo jeszcze zaslinie klawke, a szkoda mi jej
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 wiem Murzynku ze mielismy inne plany ale coz chcialem zostac przy A4 , wybralem wyglad i zeby jako tako jechalo
Spojler Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Gratuluje zakupu. Dla mnie trafiłeś w dziesiątke jeśli chodzi o wygląd opcje i silnik. Chyba muszę wreszcie znalezć trochę czasu i podjechać na spot żeby poznać wszystkich i zobaczyć twoją
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 Chyba muszę wreszcie znalezć trochę czasu i podjechać na spot żeby poznać wszystkich i zobaczyć twoją no zapraszam to pozwole nawet posiedziec :biggrin: wydech tez wygladaja niesamowicie no wydech troche duzi ale jak narazie musi taki zostac a moze sie przyzwyczaje
elkrecik Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Wspaniala fura, gratuluje zakupu bo wyglada i jezdzi (mam nadzieje) niesamowicie :biggrin: Po zdrawiam
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 Moge powiedziec ze wyglada tak jak jezdzi a jezdzi jak wyglada :biggrin: jak to moja siostra powiedziala dzisiaj o dymek leci z dwoch rurek
Norbi Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 no wydech troche duzi ale jak narazie musi taki zostac a moze sie przyzwyczaje Musisz bo wygląda rewelacyjnie, nie jestem zwolennikiem optycznego tuningu, ale w tym przypadku popieram tuningującego. Autko w każdym calu zrobione ze smakiem
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 Autko w każdym calu zrobione ze smakiem brakuje tylko zderzaczka od S4 z przodu
slawek66 Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Piękne autko :exclaim: Gratulacje :exclaim:
talib1990 Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 jezuuuuu... jezuuuu ... jezuuuu ... massakra fura świetna ! Q 3.0 i wogóle.. magia furka.. to co ..w Wiśle czekam na przejażdżke i na ostrą palpitacje serca co lukas
Rekomendowane odpowiedzi