Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zmiana wsadu w liczniku przedliftowym : >

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Mam przedliftowy licznik VDO (zegarek analogowy z podziałką co minutę bez cyferek). Jakiś Janusz chciał na nowo dolutować taśmę od fisa do płyty licznika, ale nie wziął poprawki na to, że nie zrobi tego dużą lutownicą i upalił większość ścieżek. Jako, że lubię gadżety w postaci sprawnego fisa to kupiłem używany licznik z angilka z benzyny. U siebie mam tdi, wsad ze starego odczytałem, z nowego odczytam na dniach bo poczta tnie w tuska.

Pytanie brzmi, czy nowy przedlift będzie chciał przyjąć wsad z mojego starego licznika, a jeśli nie to jak przerobić go tak aby śmigał na eu tdi. Ogólnie jak lubię programować, to ogarnianie hexa to dla mnie czarna magia, tym bardziej że nie potrafię znaleźć na necie jakiegoś konkretnego tutka co do edycji wsadu. Chyba, że to jakaś tajemnica to nic nie poradzę.

Opublikowano

Nah, ale nigdzie nie ma konkretnie opisane jak wgrać wsad do przedlifta, znaczy wsad nie chce się zmienić bo vag k+can coś tam mieli. Tak samo z przebiegiem. Coś tam mieli, ale przebieg zmienić się nie chce.